hakan.klcarslan
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Niye illa Gamepower?
Gamepower kizaru kullanıyorum. Aldıktan 1 ay sonra sol taraftan ses gelmiyor. Kendi kendine bozuldu. Garanti sürecinden de pek umudum yok ama deneyeceğim. Ben kullanıp da memnun kalmadığım için kizaru modelini tavsiye etmiyorum.
Elimde Medusa modeli de mevcut. 1 yılı aşkın süredir sorunsuz kullanınca küçük kardeşim içinde Kizaru modelini tercih etmiştim. Kizaru modeli 1 ayda dediğim gibi bozuldu zaten. Medusa modeli ise arada sol tarafından ses gelmemeye başladı. Yani dediğiniz gibi bu markalarda kronik bir problem sanırım. Konu sahibi başka marka önermeyin dediği için bizimde yapabileceğimiz bir şey yok açıkçası.Klasik Rampage Gamepower sorunu kendisi. Şu anda kullandığım kulaklıkta Rampage ama bir aziyet bir küfür benim için. Kulaklığı 5 kere servise gönderdim aldığımda 1 sene sonra aynı problem oldu gönderdim yeni geldi yine 9 ay sonra aynı problem geldikten sonra mikrofonu çalışmıyordu tekrar gönderdim yine aynı sorun vardı tekrar gönderdim bu sefer algılıyordu ama çok cızırtı geliyordu tekrar gönderdim aynı bu seferde saldım artık Discord gürültü engelleme kullanıyorum mecbur.
Bir de vu kulaklığı alınca saçın azilmeyecek mi acaba? Durun ben cevap vereyim ezilecek kardeşim ezilecek kafamın ortasında kocaman bir boşluk var kafa bandı yüzünden.
Hocam o zaman neden öneriyorsunuz ki sorunları neler?Her ne kadar önermesemde TUF H7 var. GSP 300 güzel bir indirime girmiş bu arada onu da değerlendirebilirsin.
Açıklamayı okumadıysanız yorum yapmayınız.Gamepower önermeyeceğimizi bildiğiniz halde böyle yorum yapmanız.
Elimde Medusa modeli de mevcut. 1 yılı aşkın süredir sorunsuz kullanınca küçük kardeşim içinde kizaru modelini tercih etmiştim. Kizaru modeli 1 ayda dediğim gibi bozuldu zaten. Medusa modeli ise arada sol tarafından ses gelmemeye başladı. Yani dediğiniz gibi bu markalarda kronik bir problem sanırım. Konu sahibi başka marka önermeyin dediği için bizimde yapabileceğimiz bir şey yok açıkçası.
Klasik Rampage Gamepower sorunu kendisi. Şu anda kullandığım kulaklıkta Rampage ama bir aziyet bir küfür benim için. Kulaklığı 5 kere servise gönderdim aldığımda 1 sene sonra aynı problem oldu gönderdim yeni geldi yine 9 ay sonra aynı problem geldikten sonra mikrofonu çalışmıyordu tekrar gönderdim yine aynı sorun vardı tekrar gönderdim bu sefer algılıyordu ama çok cızırtı geliyordu tekrar gönderdim aynı bu seferde saldım artık Discord gürültü engelleme kullanıyorum mecbur.
Bir de vu kulaklığı alınca saçın azilmeyecek mi acaba? Durun ben cevap vereyim ezilecek kardeşim ezilecek kafamın ortasında kocaman bir boşluk var kafa bandı yüzünden.
Niye illa Gamepower?
HMM anladım Ranger nasıldır?
Ezilecek ama o kadar değil. Bu şekildeki kafa bantları fazla iz yapmıyor.
SteelSeries ve Logitech'i sevemedim.
SteelSeries: Ses uzaktan geliyor gibi. (Arctis 1)
Logitech: Kafa bandı ve klak yastıkları fazla sert.
Corsair: Saçta çok fazla şz yapıyor hörgüç gibi oluyor.
ASUS: Şu anda sıcak bakıyorum.
Neden mi? Çünkü şuada kullandığım kulaklık Gamepower Magnus V2 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Önerdiğimi nereden çıkardın? Ben Asus kulaklıkların fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Asus kalibresinde oldukları için daha pahalı oluyorlar. Ayrıca Asus ses ürünleri konusunda başarılı bir marka değil.Hocam o zaman neden öneriyorsunuz ki sorunları neler?
%1 geri dönüş oranı.![]()
Gamepower - Şikayetvar
Gamepower şikayet, iletişim, Gamepower yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gamepower için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yoruml...www.sikayetvar.com
%1 geri dönüş oranı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.