Gamepower klavye nasıl servise gönderilir?

DarkMen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 - 7 ay önce Trendyol üzerinden Gamepower Overlord red switch almıştım. Son zamanlarda bazen algılamama gibi sorunlar ortaya çıktı ve bende servise göndermeye karar verdim, 3 yıl garantisi var. Servise nasıl göndereceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşasın google.

Oksid Bilişim ilgileniyor iddiaları var ama dostum söylemeden geçemeyeceğim, Gamepowerdan bir şey alınır mı ama.. yani..

Oksid Bilişim ilgileniyor.
Teşekkür ederim, bende kısa bir araştırma yaptım ve Oksid bilişimin ilgilendiğini gördüm. Mail yolladım.
dostum söylemeden geçemeyeceğim, Gamepowerdan bir şey alınır mı ama.. yani..
Herkes öyle diyor ama ben kulaklığını 2.5 yıl boyunca sapasağlam kullandım. Ayrıca ikinci kez aynısını aldım ve çok memnunum bilemiyorum, belki de şans işi. 😄

Teşekkür ederim, bende kısa bir araştırma yaptım ve Oksid bilişimin ilgilendiğini gördüm. Mail yolladım.

Herkes öyle diyor ama ben kulaklığını 2.5 yıl boyunca sapasağlam kullandım. Ayrıca ikinci kez aynısını aldım ve çok memnunum bilemiyorum, belki de şans işi. 😄
Hiç başka kulaklık denedin mi? La ben ne dinlemişim yıllarca deme sonra :).

Hiç başka kulaklık denedin mi? La ben ne dinlemişim yıllarca deme sonra :).
Denedim tabii ki hocam. Çok ürün denedim klavye ve kulaklıkta. En sonunda bulabildiğim F/P klavye overlord oldu ve mutluyum da. Kablo yırtıldı derdi yok, tuş çıkarma aparatı ve anahtarlıkta hediye ediyorlar. Açıkçası bu kadar kısıtlı bütçe için tatmin etti beni. Umuyorum ki bu saatten sonra da sorun yaşamam. Hem 7 ay küçük bir süre değil bence 800 liralık mekanik klavye için. Hala çalışıyor sonuçta. 😅 Cevabınız için tekrar teşekkür ederim.

Denedim tabii ki hocam. Çok ürün denedim klavye ve kulaklıkta. En sonunda bulabildiğim F/P klavye overlord oldu ve mutluyum da. Kablo yırtıldı derdi yok, tuş çıkarma aparatı ve anahtarlıkta hediye ediyorlar. Açıkçası bu kadar kısıtlı bütçe için tatmin etti beni. Umuyorum ki bu saatten sonra da sorun yaşamam. Hem 7 ay küçük bir süre değil bence 800 liralık mekanik klavye için. Hala çalışıyor sonuçta. 😅 Cevabınız için tekrar teşekkür ederim.
Razor Huntsman 2 var ben de klavye ama o da saçmalıyor.. Razerdan iyice soğumaya başladım zaten ki her ürünü var neredeyse.. herşey bozuyor.. yine de Gamepower sakat marka, şans çok daha fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı