Çözüldü GamePower klavye neden alınmaz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

£ren Kaya

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Başlıkta da gördüğünüz gibi GamePower klavyenin neden alınmayacağını merak ediyorum ve forumda çoğu kişi asla önermiyor; bunun da neden olduğunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Klavyeleri için pek kötü bir şey diyen yok aslında burada. Daha çok PSU ve kasaları tavsiye edilmiyor.
Yani Gamepower Ogre mesela fiyatına göre alınabilecek ve gayet de kaliteli bir klavye, arkadaşım kullanıyor.

Hocam aslında şu klavyeyi almayı düşünüyordum:
Ama foruma sorduğumda almamam gerektiğini söylediler ama bana bu klavye iyi gibi gelmişti, o yüzden bu konuyu açtım.

Bu tür firmaların ürünleri alınmaz zira ucuz ve ışıklı falan diye göz boyuyorlar, sonra 1 ay içinde bozulunca garanti tantana yapıyor.

Almayın. Fason mallar bunlar. Sizi pişman eder. 1 aya kalmaz bozulur.

Bütçe ve isteklerinizi söyleyin, daha iyilerini önerelim.

Anladım dediğinizi hocam. Bütçe maksimum 350 TL, mekanik klavye istiyorum bir de önereceğiniz Blue Switch olursa güzel olur. (Seçeneklerimden birisi Trust GXT 890 ama sadece Red Switch var)

Anladım dediğinizi hocam. Bütçe maksimum 350 TL, mekanik klavye istiyorum bir de önereceğiniz Blue Switch olursa güzel olur. (Seçeneklerimden birisi Trust GXT 890 ama sadece Red Switch var)

Buyurun hocam. Mavi switch ve gökkuşağı.

Ama foruma sorduğumda almamam gerektiğini söylediler ama bana bu klavye iyi gibi gelmişti, o yüzden bu konuyu açtım.

Ya tabi almayın diyen çok olur ama gidip kullanan birisi bunu dese tamam diyeceğim ama kullanmayanlar da yorum yapıyor. Arkadaşım benim tavsiyemle aldı Gamepower Ogre'yi ve beğendi, ben de kullandım onda hatta. Benim kullandığım klavye ise Trust GXT 890, yani bu da çok kaliteli bir marka değil ama güzel yani. Zaten 300 lira verip mekanik hisli almak yerine mekanik almak çok daha iyi bir seçim olacaktır.
Kaliteli markaların mekanik klavyesini alayım derseniz de 550-600 lira :d
Redragon var mesela 440 lira:

Bana göre klavye/kulaklık için düşük bütçede Gampower gibi markaların bazı ürünleri alınabilir seviyede. Gamepower Saber alırdım ben olsam 300 lira bütçede:

Ama bilek destekli istiyorsanız Gamepower Ogre veya sizin dediğiniz Calypso da tercih edilebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı