Çözüldü GamePower klavye neden alınmaz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Lee Yubin Attığım Philips klavye Redragon'dan daha iyi malzeme kalitesine sahip. Üstelik 350 TL. Bilek desteği de var. Hala ısrarla GamePower önermeyin lütfen. Bildiğim kadarıyla Redragon'ın Türkiye garantisi yok.

Doğrudur, ben onu biliyorum ama neden önermedim çünkü tuşları hemen silinmeye başlıyormuş yorumların çoğu o şekilde. Ama tabi fiyatına göre normal.
Israrla Gamepower da önermiyorum zaten arkadaş istediğini alsın. Sadece görüp denediğim bir ürünü tavsiye ettim. Mesela Trust GXT 890 kullanıyorum demiştim ama önermedim çünkü kronik olarak tuş silinme sorunu bu klavyede de var.

Ya ben şanslıyım ya da bazıları sallıyor. Şuana kadar Rampage mouse, Preo klavye ve preo kulakiçi kulaklık kullandım ve hiçbirinin sorunu olmadı. Corsair marka bir ürün 1 ayda bozulsa kimse konuşmaz ama Rampage gibi markalar bozulunca nedense olay oluyor. Steelseries Qck mousepad aldım 1 ayda aşındı yüzeyi. Kenarları soyuldu. Razer Deathadder Elite aldım çift tıklama sorunu başladı 3. ayda. Bir de kullanıcı deneyimi olmayanlar yorum yapıyor tam kanser kitle onlar. Beğenmeyebilirsin ama bu onun berbat olduğunu göstermez. Herkes zengin değil Corsair, HyperX alacak kadar.

Ya ben şanslıyım ya da bazıları sallıyor. Şuana kadar Rampage mouse, Preo klavye ve preo kulakiçi kulaklık kullandım ve hiçbirinin sorunu olmadı. Corsair marka bir ürün 1 ayda bozulsa kimse konuşmaz ama Rampage gibi markalar bozulunca nedense olay oluyor. Steelseries Qck mousepad aldım 1 ayda aşındı yüzeyi. Kenarları soyuldu. Razer Deathadder Elite aldım çift tıklama sorunu başladı 3. ayda.
Nereden aldınız SteelSeries QcK'yu? Ben MediaMarktan QcK+ modelini Rival 600 ile iki yıldır kullanıyorum ıslak mendille bile sildiğim halde bir sorunu çıkmadı hala.

Nereden aldınız SteelSeries QcK'yu? Ben MediaMarktan QcK+ modelini Rival 600 ile iki yıldır kullanıyorum ıslak mendille bile sildiğim halde bir sorunu çıkmadı hala.
Teknosa'dan aldım.

@Lee Yubin Attığım Philips klavye Redragon'dan daha iyi malzeme kalitesine sahip. Üstelik 350 TL. Bilek desteği de var. Hala ısrarla GamePower önermeyin lütfen. Bildiğim kadarıyla Redragon'ın Türkiye garantisi yok.

Bahsettiğin Philips klavye Çin'de üretilen fason bir üretimdir. Başka markalar da aynı ürünü kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı