Gamepower Luna 7.1 nasıldır?

İnternet kafede kullandım, hatta ben de konu açtım forumda önermediler pek. Ben 1 kez denedim 2-3 lol maçı attım hoşuma gitmeyen tek özelliği kulaklarıma sanki çok basınç yapıyordu.

Gamepower Luna Kırmızı 7.1 Pro Gaming Kulaklık | Adeks Store

Arkadaşlar kulaklığı deneyen var mı? Önerir misiniz? Genel olarak CS:GO oynamak için alacağım. Kulaklığın kendi ses kartı olması olmazsa olmazım. Bunun da var. Bu fiyat bandında başka ses kartlı kulaklıklara da açığım.
Everest,rampage,gamepower ürünleri forumlarda pek tercih edilmiyor ve önerilmiyor.Gerek servisinden gerek ergonamik olmayışından gerek kalitesinden.O fiyata önerebileceğim steelseries siberie modelleri olabilir.İyi akşamlar

Everest,rampage,gamepower ürünleri forumlarda pek tercih edilmiyor ve önerilmiyor.Gerek servisinden gerek ergonamik olmayışından gerek kalitesinden.O fiyata önerebileceğim steelseries siberie modelleri olabilir.İyi akşamlar

O modelde sanirsam ses karti yok.
Ben medusa kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.

Medusayla zaten cok benzerler sanirim. Memnun musun mikrofonundan vs?

O modelde sanirsam ses karti yok.

Medusayla zaten cok benzerler sanirim. Memnun musun mikrofonundan vs?
Eğer almadıysan hortlatıcam gibi olucak, şuan kulaklığa sahibim kulaklıklıkta hiç bir sıkıntı yoktur, üstteki arkadaşın dediği gibi kulaklara çok fazla basınç yapıyor, göz ardı edilebilir öneriririm.

Gamepower Luna Kırmızı 7.1 Pro Gaming Kulaklık | Adeks Store

Arkadaşlar kulaklığı deneyen var mı? Önerir misiniz? Genel olarak CS:GO oynamak için alacağım. Kulaklığın kendi ses kartı olması olmazsa olmazım. Bunun da var. Bu fiyat bandında başka ses kartlı kulaklıklara da açığım.
Özellikle 7-10 yaş arası kitlesine sahip youtuberlar tarafından aşırı şişirilmiş bir kulaklık. Görüntü olarak evet çok güzel ama peki bu kaç ay sürecek? Yani o kulaklığı denedim 1 hafta falan bana kalırsa 6 ayı geçirir anca.
Ayrıca sadece Battlefield1 oyununda hoşuma gitti o kadar diyorum onun dışındaki birçok oyunda ve müzikte kalitesi çok kötü alma dostum bence ama sen bilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı