Gamepower Luna vs HyperX Cloud Stinger

• Konuyu başlatan Shouto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.567
Günden güne indirim düşüyor bazen artıyor anlamadım şuan 269 beklemeli miyim almalı mı? İndirimin bitmesine süre var.

hyper x le arasında net 100tl fark olan bir kulaklık, sabır edip para biriktiririm diyorsanız hyper x steelseries gibi markaları seçin ama elden bu geliyor bukadar birikti diyorsanız da gamepower ürünleri alınabilir sonuçta profesyonel oyuncu değilsiniz razer ve bunun gibi bir çok markayı kullanmış biri olarak söylüyorum dağlar kadar fark yok aralarında.

hyper x le arasında net 100tl fark olan bir kulaklık, sabır edip para biriktiririm diyorsanız hyper x steelseries gibi markaları seçin ama elden bu geliyor bukadar birikti diyorsanız da gamepower ürünleri alınabilir sonuçta profesyonel oyuncu değilsiniz razer ve bunun gibi bir çok markayı kullanmış biri olarak söylüyorum dağlar kadar fark yok aralarında.
Aldım hyper x çoktan fakat tek sorun dışarı çok ses veriyor :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı