Gamepower luna vs Rampage Drop Plus vs. Cooler Master CH321

Bütçe
400

Vexus

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu üç kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? En az 1,5 yıl uzun ömürlü olması gerekiyor.

Rampage: 380TL.

Gamepower luna: 290TL.

Cooler Master CH321: 310TL.

Sence 390TL Rampage ürününe çok değil mi zaten 1 yıl gidecek diye tahmin ediyorum.
Sizin kullanımınıza bağlı. Bende SN R-7 MESH var. Yaklaşık 3 yıllık. 2. yılda padlerinde aşınma oldu ama onun dışında bir sorun yok.

Sizin kullanımınıza bağlı. Bende sn r-7 mesh var. Yaklaşık 3 yıllık.2. yılda padlerinde aşınma oldu ama onun dışında bir sorun yok.

Ürününüzü çok iyi kullanıyorsunuz heralde tebrik ediyorum.

Sence 390TL Rampage ürününe çok değil mi zaten 1 yıl gidecek diye tahmin ediyorum.
Önyargılarınızı kırın. Rampage Drop Plus taş gibi kulaklık ve hayvan gibi kullanılmazsa çok rahat 3 yılı var.

Bu bütçede Drop Plus en iyisi. Gamepower Luna'yı eliyoruz zaten, CH321'in stoğu yok ve Drop Plus varken alınmaz o yüzden onu da eliyoruz.

Önyargılarınızı kırın. Rampage Drop Plus taş gibi kulaklık ve hayvan gibi kullanılmazsa çok rahat 3 yılı var.

Bu bütçede drop Plus en iyisi. Gamepower Luna'yı eliyoruz zaten, CH321'in stoğu yok ve drop Plus varken alınmaz o yüzden onu da eliyoruz.

Tamam almayı planlıyorum fakat o kafa yukarısında ki ve pedleri 1 yıl sonrasında soyulmaya başlayabilir. Pedler soyulursa değiştirebiliyor muyuz? Ayrıca pedlerin orada sevdiğim bir özellik var kulaklığın ped kısmını çıkarıp derisini değiştirip tekrar takabiliyorsun diye tahmin ediyorum öyle mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı