Gamepower Lyra 60M Red Switch RGB alınır mı?

Bütçe
1000TL

Teknik Servis

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram
Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB
Anakart: MSI A520M-1 PRO
Monitör: KTC H25T7
Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler.
Yaklaşık 3 sene birlikte geçirdiğim HP Pavilion Gaming Keyboard 800 (Red switch) klavyemde son zamanlarda bazı tuşlarında basmama ve bağlantı problemi yaşamaktayım.
Bu problemi yaşamam üzerine yeni bir klavye almaya karar verdim.
Bütçem 1000TL ve üzerine pek çıkamam. Klavyeyi tercihi olarak mekanik (red switch gibi sessiz), küçük boyutlu, ve arka aydınlatmalı bir klavye aramaktayım.
Bu kriterlere uygun şu anda bu klavyeyi almayı düşünmekteyim.
Alternatif olarak farklı bir klavye var mı yoksa bu bütçede alınabilir mi?
(Öneri yaparken yurt dışı ürünleri önermezseniz sevinirim.)

Alınır bence T60 sipariş etmiştim şimdi bunu görünce iptal ettim ettim.

Bu klavyeyi alanların birkısmı memnun kalmış diğer kısmı ise aydınlatma ve tuş basmama probleminden dolayı ürünün alınmaması gerektiğinden bahsetmiş. Açıkçası kafam çok karıştı.

Bu klavyeyi alanların birkısmı memnun kalmış diğer kısmı ise aydınlatma ve tuş basmama probleminden dolayı ürünün alınmaması gerektiğinden bahsetmiş. Açıkçası kafam çok karıştı.

Hocam biraz para biriktirme imkanınız varsa bekleyin ve biriktirin bu bütçedeki her klavye aynı sorunlara sahip hiçbiri uzun ömürlü değil.

Hocam biraz para biriktirme imkanınız varsa bekleyin ve biriktirin bu bütçedeki her klavye aynı sorunlara sahip hiçbiri uzun ömürlü değil.

Maalesef ki şu anda acilen editlemem gereken videolar vs var. Ancak şu anda klavyem sürekli problem çıkarttığı için ve evde yedek klavye olmadığından ötürü acilen almam gerekli. Maximum 1400TL'ye kadar çıkabilirim.

Ayrıca acil değilse kampanya dönemide bekleyebilirsiniz geçen ay connectgamede kablosuz klavye 900TL'yi mesela.

Maalesef ki şu anda acilen editlemem gereken videolar vs var. Ancak şu anda klavyem sürekli problem çıkarttığı için ve evde yedek klavye olmadığından ötürü acilen almam gerekli. Maximum 1400TL'ye kadar çıkabilirim.

Hocam o zaman ya https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743015284.html bu klavyeyi ya da sahibinden üzerinden temiz Royal Kludge R65 alın geçin.

Ayrıca acil değilse kampanya dönemide bekleyebilirsiniz geçen ay connectgamede kablosuz klavye 900TL'yi mesela.

Hocam o zaman ya https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743015284.html bu klavyeyi ya da sahibinden üzerinden temiz Royal Kludge R65 alın geçin.

Hocam bu linkini gönderdiğiniz klavye İngilizce, rica etsem Türkçe Q ve biraz daha makul fiyatlı bir klavye önerebilir misiniz? Şu anda alacağım klavyeyi zaten idarelik alıyorum en fazla 1 seneye kadar değiştireceğim. O yüzden uzun ömürlü olması önemli değil yeter ki 1 sene boyunca idare etsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı