Çözüldü Gamepower Medusa 7.1 Mikrofonda Cızırtı Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Gamepower Medusa 7.1 kulaklığa sahibim, Discord, Steam özel konuşma vs. gibi yerlerde mikrofondan cızırtı gelmiyor, çok güzel gidiyor sesim karşı tarafa fakat OBS veya Bandicam gibi programlarda sesim cızırtılı gidiyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? İade ve garanti yoluna bulaşmadan bir program yoluyla vesaire çözülebilir mi?

Çözüm

Videodaki 4:57 kısmına kadar düzgün bir şekilde geldim fakat o kısımdan sonra vst 2.X eklentisi seçme kısmında hiçbir eklenti çıkmıyor ne yapmam gerekir?

Sorunu çözdüm. Mikrofonu seçmeyi unutmuşum, çok teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
OBS için VST eklentisi kuracaksınız ve filtre oluşturacaksınız.
Güzel bir anlatım;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki 4:57 kısmına kadar düzgün bir şekilde geldim fakat o kısımdan sonra vst 2.X eklentisi seçme kısmında hiçbir eklenti çıkmıyor ne yapmam gerekir?

Sorunu çözdüm. Mikrofonu seçmeyi unutmuşum, çok teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…