çok ufak bir dip sesi var onu kaldırmanın bir yöntemi var mıdırSürücüsü var ama pek bir ayar yapılamıyor. Kulaklık üstündeki tuşlardan ses artırıp azaltılabiliyor ama hangi seviyede olduğunu göremiyorsun maalesef. Herkes Windowstan ses düzeyini 100 yapıyor oyunlarda. Ben 25 yapmama rağmen aşırı ses alıyorum. Tam bir ayar yapmak mümkün değil gibi gözüküyor.
Çok ufak bir dip sesi var onu kaldırmanın bir yöntemi var mıdır?
Nereye kadar kısmak gerekiyor. Bi göstergesi falan olmadığı için sınırını bilmiyorum meselaKulaklığın sesini kablosunun üzerindeki tuşlardan kısın bilgisayardan açın ben bu şekilde çözdüm.
Nereye kadar kısmak gerekiyor. Bir göstergesi falan olmadığı için sınırını bilmiyorum mesela.
öyle yaptım bir sorum daha olacak , video kaydı alırken bazı fan sesleri gibi sesler çıkıyor video kaydında ona var mıdır bir çözümKulaklığın sesini kablosunun üzerindeki tuşlardan kısın bilgisayardan açın ben bu şekilde çözdüm.
Öyle yaptım bir sorum daha olacak, video kaydı alırken bazı fan sesleri gibi sesler çıkıyor video kaydında ona var mıdır bir çözüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.