- Makaleler
- 5
Bana bunu kullanıp öven kişileri gösterir misiniz?Mesajlarınızı tam okudum ama bunu öven bir sürü kişi var size sebebini soruyorum kötü demeniz sizin kullanımınızdan dolayı olabilir mi?
Bana bunu kullanıp öven kişileri gösterir misiniz?Mesajlarınızı tam okudum ama bunu öven bir sürü kişi var size sebebini soruyorum kötü demeniz sizin kullanımınızdan dolayı olabilir mi?
Hocam Medusa'nın fiyatı şu an pahalı denilecek seviyede performansına göre. Ağır bir kulaklık ve malzeme kalitesi iyi denmez. Ayrıca dışarıya aşırı derecede ses veriyor. Başka odaya gittiğimde kulaklık boştayken sesini duyabiliyorum rahatlıkla. Daha iyi seçenekler vardır illa ki medusa yerineMesajlarınızı tam okudum ama bunu öven bir sürü kişi var. Size sebebini soruyorum, kotü demeniz sizin kullanımınızdan dolayı olabilir mi?
Öneriniz Nedir ?Hocam Medusa'nın fiyatı şu an pahalı denilecek seviyede performansına göre. Ağır bir kulaklık ve malzeme kalitesi iyi denmez. Ayrıca dışarıya aşırı derecede ses veriyor. Başka odaya gittiğimde kulaklık boştayken sesini duyabiliyorum rahatlıkla. Daha iyi seçenekler vardır illa ki medusa yerine
AraştırBana bunu kullanıp öven kişileri gösterir misiniz?
Üstteki önerilere bakabilirsiniz. Kulaklık piyasasını takip etmiyorum.Öneriniz Nedir ?
Üstteki önerilere bakabilirsiniz. Kulaklık piyasasını takip etmiyorum.
Ya sen ne kadar boş birisin bu arada cümle . ile biter. Noktalama İşaretleri (Açıklamalar) – Türk Dil KurumuHocam 2 kişi konuşuken 3. ye ne denir bilirmisniz bilmiyosan bak.
Sponsorlu olduğunu bilmiyorsunuz galiba. İlk önce siz araştırın, daha sonra yazarsınız.
Aynen ben kullanmadım elime geçmedi zaten. Hatta şu an o kulaklık ile arkadaşımla konuşurken sana yazmıyorum kesinlikle. Kullandığımdan söylüyorum bu ürün alınmaz! Bunlar da sponsorluk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.