Gamepower Medusa mı tronsmart sono mu?

Bütçe
220

Akarsu.843

Centipat
Katılım
6 Ocak 2020
Mesajlar
153
Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım. Tronsmart'ı ilk defa duydum ama birçok kişi forumlarda önermiş. Gamepower'da yakın bir arkadaşım kullanıyor 1.5 senedir. Bir sıkıntısı yok ama birçok kişi Gamepower Medusa alınmaz, pişmanlık diyor. Anlamadım bir şey bunlardan o yüzden yardıma ihtiyacım var. Anlamadığım bir sıkıntı daha var elimde laptop olduğu için sadece 1 tane 3.5 mm jak girişi var ve sonoda da var amaaparat ile tek jakı 2 jak a dönüştürüyor. Şimdi tek jak ile takarsam aparatsız şekilde mikrofon olmayacak mı? Şimdiden teşekkürler mesaj atanlara...
 

Buna benzerdi. Zaten içindeki tek şey kablo öyle küçük bir PCB veya çipler falan yok.

Hocam konu nereye gelmiş :). Bir sorum daha olacak kulaklık ile ilgili ben bu kulaklığı oyunlar için aldım ses kasmak için yani. Bunda 7.1 göremedim ama birisinden duydum "7.1 adı altında satılan oyuncu kulaklıkları yalan " dedi ve Windows'un zaten kendi o özelliği sağladığını dedi doğru mudur değil midir bilmem ama oyuncu olduğum için bunun 7.1 özelliği olmadığı için ne yapmalıyım?
 
@Akarsu.843 bu bütçede satılanlar genellikle yazılımla 7.1 yapılanlar Windows içindekine bir şey diyemem. Gerçek 7.1'lerde içinde 7 tane küçük hoparlör bulunur. Onlar da pahalı olur.
 

Geri
Yukarı