Çözüldü Gamepower Medusa Mikrofon Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DARBEL1MATKAP

Kilopat
Daha fazla  
Gamepower Medusa kulaklığa sahibim ve kulaklığı yeni aldım. Bilgisayara kulaklığı taktım. Mikrofonu da kulaklığı da bilgisayar algıladı, gördü. Mikrofon da, kulaklık da varsayılan olarak ayarlı. Şarkı dinledim hiçbir problem yok. Mikrofona geldiğimde kayıt kısmındaki mikrofon simgesinin yanındaki hareket bar konuştuğum zaman hareket etmiyor. Sadece kendimi dinle yapıp konuştuğum zaman hareket ediyor. Mikrofonla programda deneme yaptım arkadaşlarımla konuşmak için sesimi duyuramadım. Çözümü varsa yardımcı olur musunuz.? Sistemim güncel. Windows 10 64 bit. Ses driveri güncel.
Sesimi dinle yaptığım zaman hareket ediyor ses barı ve sesimi duyuyorum. Sesimi dinlemeyi kapattığım zaman hareket hiç etmiyor. Sesimi duyuramıyorum arkadaşlarıma.

Çözüm
Bu kulaklığı önerir misiniz?

Windows'dan kaynaklı olduğunu anladım. Bilgisayarıma format atar atmaz problem çözüldü.
Kulaklığa gelirsek. Çok güzel bir kulaklık. Çok yüksek seviyelere kadar ses verebiliyor ve herhangi bir bozulma yok. Mikrofonu da çok güzel. Bana göre eksileri RGB ışıklandırmasının ayarlanamaması. 7.1 özelliğinin çokda tatmin etmemesi. Öneririm pişman olmazsın.
Windows'dan kaynaklı olduğu için mikrofonu görmüyordu. 1809 sürümüyle tekrardan format attım. Düzeldi. Konu kapanabilir.
Bu kulaklığı önerir misiniz?

Windows'dan kaynaklı olduğunu anladım. Bilgisayarıma format atar atmaz problem çözüldü.
Kulaklığa gelirsek. Çok güzel bir kulaklık. Çok yüksek seviyelere kadar ses verebiliyor ve herhangi bir bozulma yok. Mikrofonu da çok güzel. Bana göre eksileri RGB ışıklandırmasının ayarlanamaması. 7.1 özelliğinin çokda tatmin etmemesi. Öneririm pişman olmazsın.
Windows'dan kaynaklı olduğu için mikrofonu görmüyordu. 1809 sürümüyle tekrardan format attım. Düzeldi. Konu kapanabilir.

Çözüm
Ne kadar zaman oldu alalı?

Ne kadar zaman oldu alalı?
1 aydır kullanıyorum. Her hangi bir problemle karşılaşmadım. Kulaklığın driverini indirip istediğin gibi kullanabilirsin. Müzik dinlerken EQ=on , 3D=on kullanıyorum. ( Virtual 7.1=off )
Oyunlara girdiğimde sadece Virtual 7.1=on yapıyorum. ( EQ=off , 3D=off )
Aynı anda 3 ayarı da açarsan yüksek sesle müzik dinlerken cızırtılar gelebiliyor. Oyun oynarken de her ufak detaya kadar her sesi algılıyorsun fakat sesler karışıyor bu sefer. Sana kalmış.
5-6 saat kulaklık kulağında takılı kaldığında ağrıtabiliyor. Kulaklık rahat memnun kaldım.

Gamepower Medusa kulaklığa sahibim ve kulaklığı yeni aldım. Bilgisayara kulaklığı taktım. Mikrofonu da kulaklığı da bilgisayar algıladı, gördü. Mikrofon da, kulaklık da varsayılan olarak ayarlı. Şarkı dinledim hiçbir problem yok. Mikrofona geldiğimde kayıt kısmındaki mikrofon simgesinin yanındaki hareket bar konuştuğum zaman hareket etmiyor. Sadece kendimi dinle yapıp konuştuğum zaman hareket ediyor. Mikrofonla programda deneme yaptım arkadaşlarımla konuşmak için sesimi duyuramadım. Çözümü varsa yardımcı olur musunuz.? Sistemim güncel. Windows 10 64 bit. Ses driveri güncel.
Sesimi dinle yaptığım zaman hareket ediyor ses barı ve sesimi duyuyorum. Sesimi dinlemeyi kapattığım zaman hareket hiç etmiyor. Sesimi duyuramıyorum arkadaşlarıma.
Bende de ona benzer bir sorun var aynı kulaklık benimkisi de "game power medusa 7.1 oyuncu kulaklığı" diye almıştım sitede adı o şekilde olunca aldım ama 1 sene oldu mikrofon bozuldu karşı tarafa ses gidiyor ama uğultu ve gürültü de gidiyor benim sesim ile beraber (oda da benden başka ses çıkaran bir şey yok) benim tahminim PC varsayılan mikrofon olarak laptopun dahili mikrofonunu kullandığı için fan sesi gidiyor ama Windows 10 un ayarlarında mikrofon ve kulaklık aygıtı USB olarak gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı