Gamepower MEI vs Luna

Ben aldım mei yi dün elime geçti. Ses desibeli inanılmaz yüksek hoparlör olarak bile kullanılır yani önünüze koysanız o derece. 3 4 saat denemek için PUBG oynadım önceki kulaklıgım Arctis 3'dü ciddi bir şekilde mei de çok daha iyi ses kastım Arctis 3'e göre. Herhangibir terleme problemi veya rahatsız etme problemi yaşamadım pedlerde cidden güzel bir ürün. Hatta bazen ses o kadar yüksek geliyorduki kulağım ağrıdı bir süre sesden dolayı mecburen kıstım. RGB'si de güzel bana sorarsanız gereksiz bir özellik RGB olması. Programında RGB kapatmayı bulamadım. Oynarken bir kez sesimin kesilip kesilip konustumu söyleyen birisi oldu sonraki oyunlarda sordugumda herhangibir problemin olmadığını söylediler. Memnun kaldım açıkçası USB kulaklık kesinlikle daha iyi miş onu anladım. Ha bir de sesi dışarıya veriyor yüksek seslerde. İzlenimlerim bu yönde. Kulağınıza tam bir şekilde oturuyor pedler rahatsız etmiyor.

Kardesım bende aldım da sen nasıl ses kasabılıyorsun bir anda ateş edınce ses cok fazla gelıyor kulagım acıyor sesı kısık halde ses kasılmıyor arkdasların sıkıyor onların sesınden sen ses kasamıyorsun bu sorunu ben mı yaşıyorum adam awp ile bir sıkıyor sankı magrada sıkıyor gıbı yankı yapıyor programdan ayarları yapmama ragmen bassları kısmama ragmen

Kardesım bende aldım da sen nasıl ses kasabılıyorsun bir anda ateş edınce ses cok fazla gelıyor kulagım acıyor sesı kısık halde ses kasılmıyor arkdasların sıkıyor onların sesınden sen ses kasamıyorsun bu sorunu ben mı yaşıyorum adam awp ile bir sıkıyor sankı magrada sıkıyor gıbı yankı yapıyor programdan ayarları yapmama ragmen bassları kısmama ragmen
Haklısın kardeşim öyle oluyordu ses kasılıyordu ama mecbur ses çok yüksekteydi ve bi süre sonra kulağımı ağrıtıyordu gerçekten ben bu kulaklığı 1 gün kullandım zaten iade ettim sonra direk. Bence yol yakınken iade edin para biriktirip daha üst markalara yönelin. Asus , corsair , steelseries gibi alt 200-300 fiyat bandındaki kulaklıkları alın derim. Örneğin Corsair h35 , asus un h3 modeli..
Haklısın kardeşim öyle oluyordu ses kasılıyordu ama mecbur ses çok yüksekteydi ve bi süre sonra kulağımı ağrıtıyordu gerçekten ben bu kulaklığı 1 gün kullandım zaten iade ettim sonra direk. Bence yol yakınken iade edin para biriktirip daha üst markalara yönelin. Asus , corsair , steelseries gibi alt 200-300 fiyat bandındaki kulaklıkları alın derim. Örneğin Corsair h35 , asus un h3 modeli..

24 saat içinde iade ettin kabul etmem diyor satıcı bakalım tüketici hakları gözüküyor bu gidiş ile

Nası bir yerden aldınız böyle bir şey mümkün değil çünkü...

N11'den aldım açtım baktım 5 saat olamamıstı ayar cekemedım 2.3 saat ayarlamaya calıstım olmadı arkdaslara yazdım onlarla denedik yine olmadı 7de kargo bana geldı aksam gece de Facebook üzerinden yazdım satıcıya iade diye iade alamıyoruz dedi hijyen bilmem ne dedi vallaha dedim sizin yaptıgınız alıcıyı kandırmak dedim yazmışsınız oyuncu kulaklığı diye adamları hiç beklemedği yerden çıkın ses kasın falan diyor yalan dolan kasılmıyor ses falan yalan dedim beklediğim gibi değil ürün dedim ve size 24 saat geçmeden iade gönderdim dedim kabul etmeyiz bakarız bir sorunu var mı diye geri yollarız kulaklığı dedi bende sonra gittim yazdım N11 dedim tüketici haklarına gideceğim ses kasamadığımın kanıtı var dedim ve ürünü adam akıllı kullanmadım dedim 24 saat önceden gönderdim geri dedim N11'e Red ederse tüketici haklarına gitmeyin tarzında konuştu bizim destek ekipleri size ulaşıcaktır Red edildiği zaman dedi bakalım %100 Red edecek uğraşıcaz işte bakıcaz. kutusu felan yok derse kırık derse de yurt içi kargo zaten getirirken kutu haşat olmuştu tam açarken videosu da var

Ses kasıp kasmaman önemli değilki açıklama yapmam zorunda da değilsin ürünü beğenmedim diye N11'den iade talebi oluştur zaten almak zorundalar öyle almamak gibi.
Bi hakları yok N11 ceza verip satışlarını kapatır kendi sitesi üzerinden. Dediğim gibi N11'den iade talebi oluştur ve yolla direkt kulaklığı hangi kargo şirketini kullanıyolarsa. Açıklama yapmak zorunda değilsin beğenmedim de geç. Facebook'dan yazmana gerek yoktu. Sen direk n11 ile konuş onlar halleder iade talebinide oluştur direk. Dinleme onları almak zorundalar. Öyle diyince hemen tırsıp deme demişler zaten.

Ses kasıp kasmaman önemli değilki açıklama yapmam zorunda da değilsin ürünü beğenmedim diye N11'den iade talebi oluştur zaten almak zorundalar öyle almamak gibi.
Bi hakları yok N11 ceza verip satışlarını kapatır kendi sitesi üzerinden. Dediğim gibi N11'den iade talebi oluştur ve yolla direkt kulaklığı hangi kargo şirketini kullanıyolarsa. Açıklama yapmak zorunda değilsin beğenmedim de geç. Facebook'dan yazmana gerek yoktu. Sen direk n11 ile konuş onlar halleder iade talebinide oluştur direk. Dinleme onları almak zorundalar. Öyle diyince hemen tırsıp deme demişler zaten.
Öyle de baktım da bi haklara hijyen bilmem ne diye geçiyor ya almayabilir mi acaba satıcı? açılmış cünkü ürün satıcı da öyle dedi korkutmak için mi diyor cozemedım steam adım QuTras Ş müsaitsen gel net anlatırım sana

Ürünü araştırıp almayı düşünenler için ben de yorumumu ileteyim.
13.03.2020 tarihinde ürünü akşam saatlerinde teslim aldım, 14.03.2020 tarihinde eve geçince denedim PUBG Lite oyununda.
Tüm ayarları denememe rağmen yürüyüş sesleri çok zayıf kalıyor, atış sesleri inanılmaz yüksek ama programda ne yaparsanız yapın ayak sesi yükselmiyor.
Eski kulaklık Rampage SN-RW6 raptor modeli idi, 1 yıl kullandım ancak kafa ve kulak yapıma uygun olmadığı için sattım onu.

Raptor ile meı ses kıyaslarsam raptor inanılmaz kalıyor.

Rahatlık konusunda meı önde hafif yapısı ve pad yumuşaklığı olarak ama sesin kalitesi ön planda olduğu için meı iade ettim.

İade onaylanınca artık mecburen hem hafif hem ses için Cloud'a yöneleceğim gibi duruyor çünkü düşük bütçede sesi tuttursan rahatlığı tutturamıyorsun, rahatlık tutsa ses tutmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı