Gamepower Mihawk Pro kulaklıkta dip ses problemi

tugrakurtz

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, son zamanlarda kulaklık arayışındaydım ve bütçem son derece kısıtlıydı. Araştırmalar sonucunda Gamepower Mihawk Pro kulaklığına denk geldim ve yaşadığım şehirde bir internet kafe yaklaşık 1.000₺ fiyatında satıyordu, gittim aldım.
Şimdi, kulaklık gayet güzel. Vibration özelliği beni benden aldı açıkçası. Kendi sağladığı programın arayüzünü pek beğendiğimi söyleyemem. Mikrofonu ise gerçekten çok güzel. Ancak tek problem hafiften bir dip ses var. EQ ayarları olarak ekte paylaştığım şekilde "live" seçeneğini kullanıyorum. Bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.
Not: "onun yerine XXX markanın X ürününü alabilirdin!" şeklinde yorum yapmayın, artık aldık ve geçti. İlgileriniz için teşekkür ederim.

Screenshot_1.png

Dip ses sorunu için kulaklığınızı farklı bir porta takmayı deneyebilirsiniz. Özellikle kasanın arkasındaki USB portlarını deneyin eğer kulaklık USB ise. Noise Suppression diye bir ayar varsa etkinleştirin. Ayrıca kullandığınız prizde topraklamayla alakalı bir sorun olabilir priz değiştirip öyle de deneyebilirsiniz.

Sorun devam ederse ufak bir EQ ayarıyla çözülebilir ama tam bir bilgim yok o tarafta.

Arkadaşlar selamlar, son zamanlarda kulaklık arayışındaydım ve bütçem son derece kısıtlıydı. Araştırmalar sonucunda Gamepower Mihawk Pro kulaklığına denk geldim ve yaşadığım şehirde bir internet kafe yaklaşık 1.000₺ fiyatında satıyordu, gittim aldım.
Şimdi, kulaklık gayet güzel. Vibration özelliği beni benden aldı açıkçası. Kendi sağladığı programın arayüzünü pek beğendiğimi söyleyemem. Mikrofonu ise gerçekten çok güzel. Ancak tek problem hafiften bir dip ses var. EQ ayarları olarak ekte paylaştığım şekilde "live" seçeneğini kullanıyorum. Bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.
Not: "onun yerine XXX markanın X ürününü alabilirdin!" şeklinde yorum yapmayın, artık aldık ve geçti. İlgileriniz için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2390579
Eğer gürültü engelleme açıksa kapatın.

Farklı portları denedim, topraklama ile ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü hem akıllı priz hem de daha öncesinde sonny MDR-XB600 model bir kulaklığa sahiptim. USB 2.0 ve 3.0 ile denedim değişen bir şey yok. (anakart)

Diğer dediğinize baktım ancak herhangi bir şekilde ayar açık değil.

@Synpuina0 @Adrastos

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı