Valla titreşim özellikli 7.1 bi kulaklık istiyorum bütçem 1000-1200 flnİkiside alınmaz. Bütçe nedir?
Vallahi titreşim özellikli 7.1 bir kulaklık istiyorum bütçem 1000-1200 falan
Ne yani titreşim özelliği fena olmazmı attığın kulaklıklara baktım ikiside pek benlik değil bi gamenote güzele benziyor ben böyle bassı harbi harika şekilde verebilcek bir kulaklık istiyorum titreşimde ondan güzel olur diye dedim. Mesela düşünsene silah sıkıyorsun oyunda mihawk kulaklığın var titreşim veriyor bence fena olmaz.Gamepower titreşim özelliğine mi kandın? Git al o zaman.
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçendeki en iyi modeller bunlar.
@Kaan Diktaş Dayı sen de öyle bir yazmışsın ki, sanırsın Gamepower ile Rampage arasında çok fark var.
Ne yani titreşim özelliği fena olmaz mı attığın kulaklıklara baktım ikisi de pek benlik değil bir Gamenote güzele benziyor ben böyle bassı harbi harika şekilde verebilecek bir kulaklık istiyorum titreşimde ondan güzel olur diye dedim. Mesela düşünsene silah sıkıyorsun oyunda Mihawk kulaklığın var titreşim veriyor bence fena olmaz.
Ben açıkçası buraya technopatta bir ürün için yazı yazarken korkuyorum hani yanlış anlaşılmasın millet sanki bütün kulaklıkları falan markaları denemiş reelde, böyle biliyor fiyat olarak hangisi ön planda özellik bakımından materyal bakımından olsun full rampage gamepower gibi hani ne bilim söylendiğinde birbirine yakın olan markalara karşı bir kin var ben buraya önceki açtığım konularda rampage klavye alınırmı gibi bi konu açtıydım aldığımdan beri memnunum tek pişmanlığım rgbnin kandırması kullanınca anlıyormuş insan ne kadar boş olduğunu@Kaan Diktaş Dayı sen de öyle bir yazmışsın ki, sanırsın Gamepower ile Rampage arasında çok fark var.
Ben olsam Mihawk alırdım ama detaylı bakmak lazım tabii. En kötü titreşim kullanılmaz olur biter.
Benim görüşüm fiyat/performans olmasıdır. Razer, Logitech'in fiyatlarının Gamepower vs. ile aynı olduğu ortamda tamam da bütçe yetmiyorsa ne yapacaksın? Tabii ki diğerlerine göre performansı daha düşüktür ama fiyatı da düşük be abi. Mouse hariç diğer ekipmanlar bu tür markalarla tercih edilebilir diye düşünüyorum. Hele klavye en önemsiz ekipmandır diğerlerine nazaran. Onda bütçeyi aşırmaya gerek yok.Ben açıkçası buraya technopatta bir ürün için yazı yazarken korkuyorum hani yanlış anlaşılmasın millet sanki bütün kulaklıkları falan markaları denemiş reelde, böyle biliyor fiyat olarak hangisi ön planda özellik bakımından materyal bakımından olsun full rampage gamepower gibi hani ne bilim söylendiğinde birbirine yakın olan markalara karşı bir kin var ben buraya önceki açtığım konularda rampage klavye alınırmı gibi bi konu açtıydım aldığımdan beri memnunum tek pişmanlığım rgbnin kandırması kullanınca anlıyormuş insan ne kadar boş olduğunu. neyse demek istediğim şu direkt insanlar neden burda anında rampage olsun gamepower olsun bi çöp salla geç gibi bi olay var ilginç buluyorum. Ürünler sağlam kullanılırsa sağlam kalır dökülür bozulur edilir gibi problemleri hep bu firmalar yiyor halbuki yok böyle birşey. Ben mesela diğer kulaklıklarda bulamadığım bir özellik mihawkta titreşim.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...d-rgb-gaming-titresimli-fiyati,285417623.html buna karar verdim tavsiyede ediliyor arkadaşlarım tarafından diğerlerine bakma az iki daha koy en basit sıkıntısız olanı bu dediler eğer almayı planlıyorsan titresimi flnda var şuan indirimde n11de kaçırma derim.Benim görüşüm fiyat/performans olmasıdır. Razer, Logitech'in fiyatlarının Gamepower vs. ile aynı olduğu ortamda tamam da bütçe yetmiyorsa ne yapacaksın? Tabii ki diğerlerine göre performansı daha düşüktür ama fiyatı da düşük be abi. Mouse hariç diğer ekipmanlar bu tür markalarla tercih edilebilir diye düşünüyorum. Hele klavye en önemsiz ekipmandır diğerlerine nazaran. Onda bütçeyi aşırmaya gerek yok.
Titerişim de biraz heveslik bir özellik ama onu belirteyim. Hevesin bitince belki açmazsın bile.
knk gamepower kyruse aldım böyle birşey yok titreşim özelliği manyak birşey zevkle müzik dinliyorum harbi kalite diyorum sanada tavsiye ederim.Benim görüşüm fiyat/performans olmasıdır. Razer, Logitech'in fiyatlarının Gamepower vs. ile aynı olduğu ortamda tamam da bütçe yetmiyorsa ne yapacaksın? Tabii ki diğerlerine göre performansı daha düşüktür ama fiyatı da düşük be abi. Mouse hariç diğer ekipmanlar bu tür markalarla tercih edilebilir diye düşünüyorum. Hele klavye en önemsiz ekipmandır diğerlerine nazaran. Onda bütçeyi aşırmaya gerek yok.
Titerişim de biraz heveslik bir özellik ama onu belirteyim. Hevesin bitince belki açmazsın bile.