Gamepower Mihawk ya da Kyruse alınır mı?

Gamepower Mihawk'ya da kyruse almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı? Alınır mı sizce?
(Çoğunlukla oyun ve müzik dinlemek için kullanacağım)

Hayır.

Merhaba iyi forumlar.
7 ay mihawk kullandım kablo dolanması hariç taş gibi cihazdı gerçekten ses kalitesi de mükemmeldi standa koyardım hoparlör görevi bile görürdü yüksek sesi sayesinde :)
Bazı kullanıcılar dip ses yaptığını söylemiş ben o cihazdan 2 kez aldım bende sorun olmadı ama teknoloji şans işidir.

800 liraya kadar fark etmez.

Gamepower'e karşı çok fazla ön yargılı davranılıyor forumlarda kesinlikle çok iyi kulaklıklar ikisi de gerek konfor bakımından gerek ses bakımından gerekse mikrofon bakımından hatta benim gözümde GP Mic ses kalitesinde 1 numaradır. Yalnız diğer markalar gibi arka fondaki ses engelleme özellikleri vs yok zaten gerek de yok düşük bütçeli fiyat/perf ürünleri sonuçta kesinlikle parasını tamamiyle hak eden bir ürün Mihawk da kyruse de dip ses sorunu diye bir gerçek var ama eğer senin için sorun değilse alınır.

Bende meiden SS nova 7 geçtim mic ve konfor açısından GP önde ama ses açısından tabiki yarışamaz. Ben de kyruseye geçeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı