Panel aynı panel dostum onla ne alakası olabilir çözemedim? 7 Yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum ve gözlerimde bir sıkıntı yok. Öyle de yüksek kalite monitör kullanamadım hiç. Çok kafana takıldıysa sat elindekini alabiliyorsan 0 önerilen monitör bak, yetmiyorsa 2. ele yönel.Arkadaşlar 24inc VA panel Gamepower monitörüm var. Benim zaten gözlerin bozuk ama son günlerde bozulma ilerledi. Sebebi ne kadar monitör olabilir? Gidip 24 inç kaliteli bir markanın monitörünü alsam gözüm için daha iyi olur mu?
Panel aynı panel dostum onunla ne alakası olabilir çözemedim? 7 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum ve gözlerimde bir sıkıntı yok. Öyle de yüksek kalite monitör kullanamadım hiç. Çok kafana takıldıysa sat elindekini alabiliyorsan 0 önerilen monitör bak, yetmiyorsa 2. ele yönel.
150 200TL ye mavi ışık filtreli gözlükler satılıyor. Alıp kullanabilirsin dostum.Mavi ışık vs. durumlarda önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.