Anladım sağolunMAG 256F'in daha iyi kontrast ve parlaklığa sahip olduğunu, ve incelemelerde daha iyi sonuçlar verdiğini okumuştum, ben olsam mag 256f'i alırım.
Anladım sağolunMAG 256F'in daha iyi kontrast ve parlaklığa sahip olduğunu, ve incelemelerde daha iyi sonuçlar verdiğini okumuştum, ben olsam mag 256f'i alırım.
Satıcının çok olumlu yorumları var, 3 gün önce 4000 liraydı, indirim bitti, yapılabilecek bir şey yok, neden konuşmak yerine aynı fiyata daha iyi bir monitör atmıyorsun?Bu paraya bu satıcıyla alınmaz. 4000 liraydı 3 gün önce.
Tavsiye için teşekkürler ama VA panel konusunda biraz ön yargılıyım. Cidden VA panel önerir misiniz?Bu monitörü almanızı öneririm. VA panel olduğuna bakmayın gayet başarılı bir monitör. Bkz: Rehber: AOC 25G3ZM vs Philips 25M2N3200W vs Lenovo R25F-30
![]()
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 MS 280 Hz Full HD Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5www.n11.com
Tavsiye için teşekkürler ama VA panel konusunda biraz ön yargılıyım. Cidden VA panel önerir misiniz?
IPS kadar kaliteli miBerkay hocam bizzat kendisi de tavsiye ediyor. Kısacası gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
IPS kadar kaliteli mi?
TeşekkürlerEvet, kalitelidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.