Gamepower monitör ses vermiyor

ZiLan

Hectopat
Öncelikle merhabalar,

bugün başlıkta da görmüş olduğunuz gibi Gamepower GPR27C144 27" bir monitör aldım. Geldi hiç bir sorun yok kurdum çalışıyor, ama ses vermiyor, arksında 2 adet hoparlör bulunuyor ve sadece monitör takılı herhangi bir kulaklık takmadım. Çift monitör kullanıyorum önceki monitörümde hoparlör yok ondan olabilir mi? Veya başka bir sorun mu var acaba? Bilgisayar görüyor seçili ama ses vermiyor. Bu arada Display Port ile bağladım acaba ondan mı oluyordur ? Şimdiden teşekkürler.

Fotoğraflardaki gibi ama bana ses gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI to HDMI bağlamadıysan ses alamazsın.

Malesef olmuyor.
PS4 de denedim HDMI ile bağlayıp yine ses alamadım.

Hayır hiç bir dönüştürücü kullanmıyorum. Ve bir sorum daha var Displayport ile ses alamam mı?
Güncel. yardımlarınızın bekliyorum.

Son düzenleme:
Bendede Gamepower GPR24C144 olan var. Bu modelde de dahili hoparlör var fakat aygıt yöneticisinde ses aygıtlarında monitör gözükmüyor bende Onu nasıl yapabilirim ?

Hayır hiç bir dönüştürücü kullanmıyorum. Ve bir sorum daha var Displayport ile ses alamam mı?
Güncel. yardımlarınızın bekliyorum.
Bendede Gamepower GPR24C144 olan var. Bu modelde de dahili hoparlör var fakat aygıt yöneticisinde ses aygıtlarında monitör gözükmüyor bende Onu nasıl yapabilirim ?

Çözüm bulabildiniz mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…