ZiLan
Hectopat
Malesef. Hoparlör aldım.Çözüm bulabildiniz mi acaba ?
Malesef. Hoparlör aldım.Çözüm bulabildiniz mi acaba ?
Facebook üzerinden GamePower'a sordum bu sorunu. Cihazda hoparlör bulunmamaktadır dedi ilginç bir şekilde. Sonra izlediğim bir videoyu attım burada arkadaş hoparlörün sesinden bahsediyor dedim. Oda dedi ki arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış videoda. Arkadaki hoparlör delikleri ne işe yarıyor o zaman diye soru soracaktım vazgeçtim uzamasın dedim.Malesef. Hoparlör aldım.
Denedik hocam. Her iki kablo ile de maalesef..Ürüne baktım içerisinde hoparlör bulunuyor. Bildiğim kadarıyla DP port ses iletmiyor. HDMI kablosuyla PC'ye bağlayıp dener misin?
O zaman hoparlöründe bir sıkıntı olabilir. Ürünün hoparlörü var çünkü Facebook'tan yazan arkadaş yok demiş de sorunlu ürünü itelemeye çalışıyor galiba.Denedik hocam. Her iki kablo ile de maalesef..
Dostum tüm girişleri denedim ama ses vermiyor. Arkasında 2 tane hoparlör var bildiğin gözüküyor yani ama ses yok.Ürüne baktım içerisinde hoparlör bulunuyor. Bildiğim kadarıyla DP port ses iletmiyor. HDMI kablosuyla PC'ye bağlayıp dener misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.