Gamepower monitör ses vermiyor

Malesef. Hoparlör aldım.
Facebook üzerinden GamePower'a sordum bu sorunu. Cihazda hoparlör bulunmamaktadır dedi ilginç bir şekilde. Sonra izlediğim bir videoyu attım burada arkadaş hoparlörün sesinden bahsediyor dedim. Oda dedi ki arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış videoda. Arkadaki hoparlör delikleri ne işe yarıyor o zaman diye soru soracaktım vazgeçtim uzamasın dedim.

Ürüne baktım içerisinde hoparlör bulunuyor. Bildiğim kadarıyla DP port ses iletmiyor. HDMI kablosuyla PC'ye bağlayıp dener misin?
Dostum tüm girişleri denedim ama ses vermiyor. Arkasında 2 tane hoparlör var bildiğin gözüküyor yani ama ses yok.

Aynı sorun bende de var yeni aldım ancak ses yok. Tüm tanıtım yapanlar orta karar dahili hoparlör olduğunu söylüyor ancak hiçbir şekilde ses alamadım ilginç.

Tüm portları denedim bende ses ayarlarına giriyorum monitör gözüküyor fakat ses gelmiyor Arkasında kulaklık girişi var oraya kulaklık takınca ses geliyor fakat Hoparlörden gelmiyor ! Bu sorunu çözmemiz lazım

Merhaba,

Bende 27' olan modeli aldım hem hdmi hem dp ' den bağlıyorum ses aktarılmıyor.

Çok ilginç.

içini söktüm haporlör yok arkasındaki çıkıştan bağlantı yapabilirsiniz fakat ses desteği yok sadece sinyal çıkışı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…