Gamepower Mythril fan konumlandırması

Hocam, yeterli boş yer varsa sorun yok. Boş soket yoksa, çoklayıcı gerekir. Uyum sorunu olmaz.

@Yener K. @246941 Arkadaşlar bugün biraz kafanızı ağrıttım sanırım fakat bir sorum daha olacaktı. Yener arkadaşın da belirttiği üzere boş soket aramak için kasayı açtım. Powerden çıkan tüm kabloların şekilleri bunlar bir tane de kumanda gibi bir şey bulunuyor. Bu attığınız 3 pinli fanların girebileceği bir giriş göremedim açıkçası bunun için attığım fotoğraftaki soketlere uygun çoklayıcı vb. ne almam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-01-01 at 00.31.51 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-01 at 00.31.51 (2).jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 85
  • WhatsApp Image 2021-01-01 at 00.31.51 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-01 at 00.31.51 (1).jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 62
  • WhatsApp Image 2021-01-01 at 00.31.51.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-01 at 00.31.51.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 86
Son fotoğraftaki kontrolcüye veya anakartına baglayabilirsin.

Ama onu almak yerine bunu almak daha mantıklı.

Hocam, kasa içinde çoklayıcı var. 4 pin girişli ise uyar. Attığımız fanlar 3 pin olabilir. Fakat soketi uyumlu. Dikkat ederseniz 4 pin boyutunda. Genelde fanlar böyle olur.

Son fotoğraftaki kontrolcüye veya anakartına baglayabilirsin.

Ama onu almak yerine bunu almak daha mantıklı.

Mantıklı gelmedi değil biliyor musunuz? Sanırım bu kasanın içinde tüm fanlar bulunuyor sadece elimdeki kasanın üst 2 fanını bu kasaya aktarmam yeterli galiba?
Bu kasada kontrolcü vb. bulunuyor mu +2 fan yukarıya ekleyeceğim için soruyorum da

Var diye biliyorum. Zaten attığım kasanın fansız hali bile Gamepower'dan iyidir.

Ben de kullanıyorum resmen soba.

Alıyorum, dediğinizi yapacağım Allah bu kasanın belasını verebilir. Ben en yakın zamanda attığın kasanın siparişini veriyorum. Ardından bu kasanın içinde bulunan her parçayı diğer kasaya aktarıyorum. Montajlıyorum.
Bu Gamepowerin poweri bu yeni alacağım arkadaşa da uyuyordur herhalde. Teşekkür ederim tekrardan en yakın zamanda ekran kartım ve diğer donanımlarıma zeval gelmeden bu kasayı sipariş edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı