Gamepower neden alınmaz?

Bütçe
25k

henels

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Gamepower Lucid S20 24" 0.2 ms Full HD Pivot 540 Hz Oyuncu Monitörü
RTX 5080 ve Ryzen 9 9950x3DLi sistemim var. Oyun odaklıyım, hikayeli oyun da çok oynamam Hertz'i düşük kaliteli monitörüm de var. Edit, render vb gibi işler için 540Hz monitör almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı. ASUS'unki 38k gibi fiyatlara. Ben de Bu (ürünü bu yazısına tıklarsanız görebilirsiniz). Ürünü almak istedim fiyatı çok uygun 23K ama game Power için hep olumsuz konuşulmuş, alıp da tersini söyleyenler de var çok kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

TN panel 124 inç 1080p bir monitöre niye 25k vermek istiyorsun neredeyse aynı fiyata OLED 27 inç 2K monitör geliyor. https://www.akakce.com/monitor/en-u...3-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,693676883.html

İşi render, edit olan birisi için renk doğruluğu gibi değerler daha önemli değil mi? ProArt serisi bu yüzden yok mu zaten? Panel hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir, ürün hakkında bilgim yok.

Kötü olduğu için alınmaz, dandik olduğu için alınmaz, kullanışsız olduğu için alınmaz.

Render edit gibi işler için 540 hz monitör ne alaka? Neredeyse bütün platformlarda videolar maksimum 60 FPS yani 60 hz yükleniyor zaten. İstersen 10000 hz monitörün olsun birşey değişmeyecek.

Harbi OLED panel almak varken TN panel almak bile sorgulatır adamı ki Gamepower hiç iyi bir marka değil. Fazla Hz'm olsun derken büyük risklere girmeye değmez 360 Hz bile fazlasıyla akıcı zaten.

Hertz'i düşük kaliteli monitörümde var edit render vb gibi işler için
Konu sahibi arkadaş hayatını virgülsüz sürdürdüğü için kimse kaliteli monitörünün olduğunu anlayamamış. Edit, render için kaliteli monitörüm var bir de 540 Hz almak istiyorum diyor olarak anladım ben.

Yine de tn panel alınmamalı bence. 540hz bile olsa. Tn paneller pek güzel değil.

Bende o şekilde anladım ama yine alınmaz bu sefer kaliteli monitörden tn panele geçince mutlaka farkı hissedecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…