Gamepower neden alınmaz?

Bütçe
25k
İşi render, edit olan birisi için renk doğruluğu gibi değerler daha önemli değil mi? ProArt serisi bu yüzden yok mu zaten? Panel hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir, ürün hakkında bilgim yok.
540hz

RTX 5080 ve Ryzen 9 9950x3DLi sistemim var. Oyun odaklıyım, hikayeli oyun da çok oynamam Hertz'i düşük kaliteli monitörüm de var. Edit, render vb gibi işler için 540Hz monitör almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı. ASUS'unki 38k gibi fiyatlara. Ben de Bu (ürünü bu yazısına tıklarsanız görebilirsiniz). Ürünü almak istedim fiyatı çok uygun 23K ama game Power için hep olumsuz konuşulmuş, alıp da tersini söyleyenler de var çok kararsız kaldım.

Yanlış anlaşılma olmuş zaten edit için monitörüm var full oyun oynamak için 540 istedim sakin olun dikkatli okuyun.

540Hz.

Yanlış anlaşılma olmuş zaten edit için monitörüm var full oyun oynamak için 540 istedim sakin olun dikkatli okuyun.

Dikkatli okuduk zaten anlamadık. Noktalama işaretleri boşuna var galiba...

540 Hz çok gereksiz bana kalırsa 360 üstüne gerek yok eğer istiyorsan 540 paneli düzgün bir monitör alman en iyisi. Bilgili arkadaşlar özelliklerine göre öneri yapacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı