Gamepower neden kötüleniyor?

Vicinity

Femtopat
Daha fazla  
Gamepower neden bu kadar kötüleniyor? Bende Gamepower Warlock klavye ile Gamepower Luna kulaklık var 3 seneyi devirdim fakat hiçbir sorununu görmedim ayrıca klavyemin üstüne su döküldü çay döküldü çorba döküldü hiçbir şey olmadı sadece U, C ve 8 tuşlarının RGB'leri yanmıyor

Size olmadığı başkasına da olmayacağı anlamına gelmiyor. Başkalarına olmuş olmalı ki kötülüyorlar. Açıkçası ben bu markayı sadece internet kafe gibi yerlerde deneyimledim, hoşuma da gitmemişti. Belki de benim kullandığım ürünleri kötüdür, iyi ürünleri de vardır bilmiyorum orasını.

Malzeme kalitesi çöp, marka çöp, kullanılan Switch'ler çöp, Çin'den merdiven altında üretilmiş ürünlere marka basıp gönderiyorlar, fason üretim yani. Sağlam değil, birkaç aya %90 bir sıkıntı çıkıyor. Alınır mı? Dersen alınmaz. Yurt dışında insanlar dalga geçmek için Gamepower alıyor öyle diyeyim size, bizim insanımız da kullanmaya çalışıyor.

Fiyat performans oranı iyi değil. Ve çok riskli iyi de denk gelebilir aksine ilk günden bozulabilir de.

O paralara vermek yerine daha iyi alternatifler var. Arkadaşım Gamepower Ogre Rainbow Blue Switch aldı 1 sene de tuşları bozuldu.

Gamepower'ın deneyimlediğim ve güzel bulduğum tek ürünü calypsodur. Fakat ogre gibi ürünleri çöp diyebilirim.

Ucuz olduğundan dolayı yaşı küçük kişiler alıp özensiz kullanıp bozuyor sonrasında da forumlarda şikayet ediyorlar. İyi kullandığınız sürece hiçbir sorun çıkmıyor. Ben de 1 seneyi devirdim Gamepower Warlock Compact ile halen daha sorunsuz çalışıyor. Düzenli temizliğini yaptığım sürece de çalışmaya devam edecektir.

Fiyatınlarına göre teknik özellikleri kötü. Malzeme kalitesini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…