Gamepower neden kötüleniyor?

Şahsi fikrim en azından Hadron, Rampage, Everest gibi markalardan daha kaliteli olduğu yönünde. Ben 4 yıldır Blue Switch Warlock klavye kullanıyorum gayet memnunum, ancak benden bir süre sonra Red Switch olanını kuzenim aldı ve 2 yıl dayanmadı. Yine yaklaşık 4 yıldır GP-650 psu 'sunu kullanmaktayım ki yaklaşık 1.5 yıl RX 570 ve Xeon işlemci ile overclock altında kullandım ve sorun yaşamadım. Elbette bu hem biraz şans hemde alırken ne beklediğin ile alakalı. Güncel piyasaya bakar isek özellikle ekipman tarafında artık Asus - Razer gibi markalarında benzer yada yakın fiyatlarda ürünleri varken şu an muhtemelen tercih etmezdim, marka ilk piyasaya geldiğinde çok daha fiyat performans ürünlere sahipti.

Bu ürünlerin amacı fiyatla gözünüzü boyayıp sizi bir süre mutlu etmek ileriye dönük bir şey yok ama şans işi 5 yıl da kullanılabilir. Ben 2 yıl önce Rampage K66 kulaklığını almıştım hala kullanıyorum ama keşke almasaydım diyorum.

Ben Gamepower Jin kullanıyorum. Aldığım zaman bu fiyata bundan iyisi yoktu. Bir de garantisi iyi. Kulaklık bozulmuştu sesler gelmiyordu. Tamir ettiler direk. Ama param olsa almazdım daha iyi markalara yönelirdim.

4 sene önce rampage'in mekanik olmayan fakat mekanik hisli klavyesi geçti elime , hala bozulmadı , saatlerce league of legends ve valorant deneyimi var 😂. Tek sıkıntısı bazen bilgisayarı açtığımda klavyeyi algılamıyor ancak usb çıkarıp takınca düzeliyor.

gamepower kulaklığımı 7 yıldır kullandım ve sadece ışığı ve mic i bozuldu ama çalışıyo gamepower bana göre güzel marka ben seviyom kulaklıklarıda çok beğeniyom bana göre kaliteli ve harika klavye ve mouselarıda güzel (bana göre) ben beğeniyom

Hocam daha önce hangi klavyeleri kullandınız bilmiyorum ama 1500-1700 TL bütçede kalite olarak elimdeki E Yooso Z11'e bile rakip klavyeleri yok. Akko 5087B ve 5108B kullandıktan sonra bana çöp gibi geliyor Gamepower klavyeler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı