Gamepower Ogre alınır mı?

Bütçe
400
Çok uzun süre G213 kullandım, çevremde kullanan çok insan oldu. Bu modeli alırken de oldukça araştırma yaparak aldım. Ne ben, ne çevremdeki insanlar kronik bir soruna rastlamadık veya sonradan çıkan serilerde bir sıkıntı varsa ben bilmiyorum. Benim kullandığım kadarıyla, mükemmel bir klavyeydi. Logitech’te ürünlerinin arkasında duran bir firma olduğuna göre, nasıl bir sıkıntı olacağını anlamadım.
Teknoloji şans işidir. Herkeste var diye sizde olmak zorunda değil. Ben Adata SU650 SSD kullanıyorum. Herkes problem yaşıyor fakat bende birşey olmadı. Bunun gibi işte.

Başta kullanan ben olmak üzere en az tanıdığım 4 kişi de kullanıp sorun yaşamayınca, ben de alırken araştırmalarımda sorun görmeyip, bu klavye için öneriler alınca, klavyenin bir probleminin olacağı gibi bir durumu düşünmemiş olmam gayet doğal sanırım. Bu kadar insan var diyorsa da doğrudur, ben yanlışı diretecek bir tip değilim, yanlışsa yanlıştır, insan gibi söylenir, biz de araştırırız tekrar görürüz değil mi? Ancak bazı kişilerin gelip buraya konuşurken triplere girmesi hoş bir durum değil. Her neyse çocukluğa verelim.
Konuya gelince de “dandik” ibaresini açıkça tek bir klavye/marka için kullanmışım, bunu görmekte bu kadar zor değil diye düşünüyorum. Konu başlığında adı geçen firmanın herhangi bir ürününün alınmaması gerektiğinde herkes hem fikir sanıyorum. G213 mevzusuna gelince de, madem öyle diyorsunuz, ben de bir araştırayım, söylenen gibiyse öğrenmiş oluruz.

Başta kullanan ben olmak üzere en az tanıdığım 4 kişi de kullanıp sorun yaşamayınca, ben de alırken araştırmalarımda sorun görmeyip, bu klavye için öneriler alınca, klavyenin bir probleminin olacağı gibi bir durumu düşünmemiş olmam gayet doğal sanırım. Bu kadar insan var diyorsa da doğrudur, ben yanlışı diretecek bir tip değilim, yanlışsa yanlıştır, insan gibi söylenir, biz de araştırırız tekrar görürüz değil mi? Ancak bazı kişilerin gelip buraya konuşurken triplere girmesi hoş bir durum değil. Her neyse çocukluğa verelim.
Konuya gelince de “dandik” ibaresini açıkça tek bir klavye/marka için kullanmışım, bunu görmekte bu kadar zor değil diye düşünüyorum. Konu başlığında adı geçen firmanın herhangi bir ürününün alınmaması gerektiğinde herkes hemfikir sanıyorum. G213 mevzusuna gelince de, madem öyle diyorsunuz, ben de bir araştırayım, söylenen gibiyse öğrenmiş oluruz.

Hocam ben de burada öğrendim kronik sorunlu olduğunu. 2 yıldır kullanıyorum ama sıkıntı yaşamamıştım verdiğim öneri sonucunda öğrendim. Klavyeyi de üniversite açıkken gittiğim internet kafede kullanırken hoşuma gittiği için almıştım. Orada 10 masada falan vardı 1 yıl boyunca sıkıntı çıkmamıştı ve dediğim gibi ben de yaşamadım. Ancak bu kadar çok sıkıntı duyan arkadaş varsa sorunlu olabilir diyerek önermiyorum artık :)

Kronik sorunu olan klavyeye yönlendirmeniz güzel olmuş.

Bende 1 sene boyunca Logitech G213 kullandım ve tuşlar bir süre sonra bozulabiliyor. Benim mesela CTRL hiç çalışmıyor, Shift arada takılma yapıyor garantiye verip yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Bence Logitech G213 yerine başka klavyelere yönelin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı