Gamepower Ogre çınlıyor

Quinarger

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Gamepower Ogre klavyesini aldım ancak her tuş çınlama yapıyor geçer mi yoksa geçmesi için herhangi bir ürün kullanmalı mıyım?

Çınlıyor derken tuşa bastığında mı çınlama oluyor ve tuşa basmama gibi bir sorunu var mı?

Gamepower klavyeleri kronik sorunlu oluyor, şikayetvar sitesine de bir baktım. Firmanın kendisi de kabullenmiş olsa gerek, şikayete dönüş yapmış. Sen de bir şikayet oluştur istersen. Klavye sorunlu muhtemelen ki sırf ucuz diye de Gamepower, Rampage, Everest gibi markaları da tercih etmeyin, insanı parasıyla rezil ediyorlar.

Gamepower klavyeleri kronik sorunlu oluyor, Şikayetvar sitesine de bir baktım. Firmanın kendisi de kabullenmiş olsa gerek, şikayete dönüş yapmış. Sen de bir şikayet oluştur istersen. Klavye sorunlu muhtemelen ki sırf ucuz diye de Gamepower, Rampage, Everest gibi markaları da tercih etmeyin, insanı parasıyla rezil ediyorlar.

Peki çok teşekkürler.

Rica ederim, garantisi vardır muhtemelen. Bence uğraşmayın, gönderilen şikayette ilerleyen zamanlarda daha rahatsız edici olduğunu belirtmiş şikayet yazarı. Yenisini isteyin, geri dönüşünü de bekliyor olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı