BY LEWU
Hectopat
Şimdi baktım ama 1100 TL ye klavye kalmamış, 1500 TL olmalı en az.1300 TL'ye çıkabilirim. Elimde standart bir klavye var oyun oynayamıyorum. Hiç yoktan bir tane almam lazım.
Şimdi baktım ama 1100 TL ye klavye kalmamış, 1500 TL olmalı en az.1300 TL'ye çıkabilirim. Elimde standart bir klavye var oyun oynayamıyorum. Hiç yoktan bir tane almam lazım.
1300 TL'ye kadar çıkabilirim.Aralarından en iyisi Xpg Summoner Mini gibi duruyor. Adı xpg olduğu için.
Bütçene bağlı.
Mekanik olmasi zorunlu degilse Ornata V3 alinabilir.1300 TL'ye kadar çıkabilirim.
O klavye aynı anda birden fazla tuşa basamıyormuş. Bir de mekanik olmayışının ne gibi eksileri olur?Mekanik olmasi zorunlu degilse Ornata V3 alinabilir.
Ama bu bütçeye başka yok ki.Hiç biri alınmaz.
Aslinda bakildiginda buyuk bir eksisi yok, mekanik klavyelerin en buyuk avantaji daha kisa tepki suresi, eger oynadigin oyunlarda buna ihtiyacin yoksa pek de gerekli degil mekanik klavye.Bir de mekanik olmayışının ne gibi eksileri olur?
Hocam eğer %60 kullanabilirseniz mükemmel klavyeler var.Ama bu bütçeye başka yok ki.![]()
Arkadaşın bütçesi DK61E almaya yetiyor. Bunlara boşuna para vermesine gerek yok.
Arkadaşın bütçesi DK61E almaya yetiyor. Bunlara boşuna para vermesine gerek yok.
Hocam DK61E attığınız klavyelere göre çok daha kaliteli bir klavye. Ondan bahsettim. Vergiyle beraber 1060 TL olması lazım DK61E'nin. Bütçesinin tamamını harcamak istiyorsa bilemem. Başkaları daha iyi öneriler verebilir.Eki Görüntüle 1947065
Eki Görüntüle 1947066
Bi fark göremedim hocam. Ayrıca arkadaşın bütçesi 1300 TL.
1300 butceye kadar en mantikli yuzde 60 Dierya DK61E olur dediginiz gibi. Ustte atilan DK61SE bu butcede tercih edilmemeli. Ayrica tam boy isteniyorsa da yukarida bir arkadasin onerdigi gibi Omen Encoder en mantiklisi olur.Hocam DK61E attığınız klavyelere göre çok daha kaliteli bir klavye. Ondan bahsettim. Vergiyle beraber 1060 TL olması lazım DK61E'nin. Bütçesinin tamamını harcamak istiyorsa bilemem. Başkaları daha iyi öneriler verebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.