Gamepower Ogre kronik sorunlu

muskargus

Attopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bir konu hakkında bilgi vermek için açtım konuyu öncelikle bazı zeki arkadaşlara güvenerek Ogre V2 olan klavyeden aldım bir de sırf kronik sorunlu olmaz dediler diye RGB'den kısıp 30 TL fazladan verip Rainbow modelini aldım ve 5 ay kullanımdan sonra boşluk tuşu ve K tuşu arada basmıyor, bazen kendiliğinden basıyor yazı yazmakta zorlanıyorum.
Tek söylemek istediğim şey Gamepower gibi markalardan uzak durun almayın ve aldırmayın!

bazı zeki arkadaşlara güvenerek
Forumda 1 kisi Gamepower ve turevi markalari oneriyorsa 10 kisi onermiyor. Google'a sadece "Gamepower alinir mi?" yazip ilk cikan sonuca tiklayip okusaniz bile uzak durmaniz gerektigini anlardiniz. Bir musibet bin nasihatten iyidir diyelim, gecmis olsun.

Gamepower yani çok bir şey beklenmemeli malzeme kalitesi olarak ayrıca bana ürünlerinin fiyatları çok pahalı geldi Turbox, un ekipmanları ile aynı kalitede Gamepower.

Merhaba, bugün bir konu hakkında bilgi vermek için açtım konuyu öncelikle bazı zeki arkadaşlara güvenerek Ogre V2 olan klavyeden aldım bir de sırf kronik sorunlu olmaz dediler diye RGB'den kısıp 30 TL fazladan verip Rainbow modelini aldım ve 5 ay kullanımdan sonra boşluk tuşu ve K tuşu arada basmıyor, bazen kendiliğinden basıyor yazı yazmakta zorlanıyorum.
Tek söylemek istediğim şey Gamepower gibi markalardan uzak durun almayın ve aldırmayın!

Geçmiş olsun, doğruyu bu şekilde öğrenmeniz biraz acı olmuş açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı