K Kraltrx Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 297 8 Ekim 2022 #31 464815 dedi: @Kraltrx saber RGB Blue Switch aldım. Daha bugün geldi şu anda çok güzel. Gelecek günlerde ne olur bilemem. Teşekkürler tavsiyen için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
464815 dedi: @Kraltrx saber RGB Blue Switch aldım. Daha bugün geldi şu anda çok güzel. Gelecek günlerde ne olur bilemem. Teşekkürler tavsiyen için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 8 Ekim 2022 #32 Kraltrx dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ancak biraz yay sesi var space ve bazı tuşlarda. O düzelir mi? Sende de var mı?
Kraltrx dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ancak biraz yay sesi var space ve bazı tuşlarda. O düzelir mi? Sende de var mı?
K Kraltrx Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 297 8 Ekim 2022 #33 464815 dedi: Teşekkür ederim ancak biraz yay sesi var space ve bazı tuşlarda. O düzelir mi? Sende de var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kulaklık kullanmıyordum o zamanlar yay sesini de duyuyordum duymaya çalıştığım için çok var gibi geliyordu şu an hiç duymuyorum kulaklığı çıkarıp duymayı denediğimde ise odaklanınca duyuyorum biraz.
464815 dedi: Teşekkür ederim ancak biraz yay sesi var space ve bazı tuşlarda. O düzelir mi? Sende de var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kulaklık kullanmıyordum o zamanlar yay sesini de duyuyordum duymaya çalıştığım için çok var gibi geliyordu şu an hiç duymuyorum kulaklığı çıkarıp duymayı denediğimde ise odaklanınca duyuyorum biraz.
Gorilavcısı45 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 723 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:13 #34 464815 dedi: Teşekkür ederim ancak biraz yay sesi var space ve bazı tuşlarda. O düzelir mi? Sende de var mı? Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum, hala kullanıyor musun hocam ?
464815 dedi: Teşekkür ederim ancak biraz yay sesi var space ve bazı tuşlarda. O düzelir mi? Sende de var mı? Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum, hala kullanıyor musun hocam ?