21ebu Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Bu zamanda alınır mı? veya bunun yerine max 350₺ klavye önerebilir misiniz? Gamepower Ogre Raınbow Kırmızı Switch Mümkünse bilek destekli klavye tercihimdir.
Bu zamanda alınır mı? veya bunun yerine max 350₺ klavye önerebilir misiniz? Gamepower Ogre Raınbow Kırmızı Switch Mümkünse bilek destekli klavye tercihimdir.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2022 #2 Rainbow yerine RGB daha iyi olur. Ama yine de Gamepower klavye almayın. Artı 0 Eksi
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #3 Alınmaz. Galax Stealth 03 tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
cptnı Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri-Elektrik Zabiti 18 Nisan 2022 #4 Gamepower klavye almayı tavsiye etmiyorum. Switcleri kalitesiz geliyor. ileride çift basma vey hiç basamama gibi sorunlar yaşamak istemiyorsan tekrardan gözden geçiriniz Artı 0 Eksi
Gamepower klavye almayı tavsiye etmiyorum. Switcleri kalitesiz geliyor. ileride çift basma vey hiç basamama gibi sorunlar yaşamak istemiyorsan tekrardan gözden geçiriniz
KS KS 21ebu Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #5 Rexie dedi: Alınmaz. Galax Stealth 03 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım. cptnı dedi: Gamepower klavye almayı tavsiye etmiyorum. Switcleri kalitesiz geliyor. ileride çift basma vey hiç basamama gibi sorunlar yaşamak istemiyorsan tekrardan gözden geçiriniz Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz? Artı 0 Eksi
Rexie dedi: Alınmaz. Galax Stealth 03 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım. cptnı dedi: Gamepower klavye almayı tavsiye etmiyorum. Switcleri kalitesiz geliyor. ileride çift basma vey hiç basamama gibi sorunlar yaşamak istemiyorsan tekrardan gözden geçiriniz Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz?