Merhaba arkadaşlar Gamepower Ogre RGB modelini almayı düşünüyorum, fakat daha önce mekanik klavye tecrübem olmadığı için hangi Switch'ten alacağımı bilmiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim ki başka model önermeyin bunlar kalitesiz diye.
Neyse konuya dönelim, yapacağım şeyler:
1. Asla oyun oynamayacağım.
2. Sadece yazı yazacağım ve kurgu yapacağım.
3. Daktilo sesi istiyorum, fakat öldürecek kadar da olmasın (kulaklık kullanacağım)
4. Sadece Blue veya Red Switch seçeneğim var.
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhaba arkadaşlar Gamepower Ogre RGB modelini almayı düşünüyorum, fakat daha önce mekanik klavye tecrübem olmadığı için hangi Switch'ten alacağımı bilmiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim ki başka model önermeyin bunlar kalitesiz diye.
1. Asla oyun oynamayacağım.
2. Sadece yazı yazacağım ve kurgu yapacağım.
3. Daktilo sesi istiyorum, fakat öldürecek kadar da olmasın (kulaklık kullanacağım)
4. Sadece Blue veya Red Switch seçeneğim var.
Dostum oyun oynamayacaksan red switch daha iyi olucaktır. Ama daktilo sesi de istiyorsun, bunun için blue alman gerekiyor. Uyarmakta fayda var geceleri rahatsız edebilir. Aileni vs.
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
1. asla oyun oynamayacağım.
2. sadece yazı yazacağım ve kurgu yapacağım.
3. daktilo sesi istiyorum, fakat öldürecek kadar da olmasın (kulaklık kullanacağım)
4. sadece Blue veya Red Switch seçeneğim var.
Hocam birkaç aydır Ogre RGB Blue Switch kullanıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılamadım ancak ileride çınlama yapabilir. Bunu dikkate alarak satın alırsan iyi olur.
Bir tarafta orijinal outemu Switch bulunanan ve gayet kaliteli bir marka olan Redragon'un klavyesi var.
Diğer tarafta ise çakma outemu Switch bulunduran kalitesiz fason mal satışı yapan Gamepower var.
Ancak bu sizin kararınız son sözü siz söylersiniz.