Gamepower Ogre RGB Alınır mı?

Ürün elime ulaştı benim. Silme tuşundan fare vıcıklaması gibi ses geliyor. Sol Shift tuşu da çok tuhaf. İade edeceğim.
Yani bazı tuşlarda yay sesi duyuyorum ben de. Kullanacağım ben rahatsız olmadım. Hocam dolar olmuş 7, 40 dolara daha iyisini bulamazsınız zaten, bu ürün de parası neyse onu veriyor. Ne eksik ne fazla.

Yani bazı tuşlarda yay sesi duyuyorum ben de. Kullanacağım ben rahatsız olmadım. Hocam dolar olmuş 7, 40 dolara daha iyisini bulamazsınız zaten, bu ürün de parası neyse onu veriyor. Ne eksik ne fazla.
Yok bendeki yay sesi değil. Garip bir ses yani. Bir de shift tuşu böyle vıcık vıcık sanki basıp basmadığımı hissetmiyorum bile.

Ben kullanıyorum memnunum. 280TL'ye aldım. Kulaklık varken yay sesini duyman imkansız ama objektif olmam gerekirse yay sesi var evet. Çok sert basmazsan bir sıkıntı olmuyor ama. 280TL'ye red switch, deri bilek destekli, RGB bir klavye bulmuşsan bırak da biraz yay sesi çıkıversin

Çevremde kullanan arkadaşlarım var, ona göre tavsiye etmiştim. Siz bir sorunu ile karşılaştınız mı? Söylerseniz daha iyi olur, oyun ekipmanları ile aram çok iyi değil de

Ben de kullanmadım ama soğutucusumu kullandım ve hiç soğutmuyor neredeyse. Klavye görünüş olarak da hoş değil. En basitinden keycaps çıkarma aparatı bile yok. Switch'ler zaten aynı. Ömür olarak bilemem ama birbirine yakın olacağını düşünüyorum. Zaten o klavye de sadece markasından dolayı satılıyordur Ogre'ye göre. Arkadaşlarım Ogre'yi tavsiye ediyor.

Gamepower kutusundan çıktı ama 2. tuşu çıkarırken aparat 2 ye ayrıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…