Gamepower Ogre RGB "device is not detected"

Herkese merhabalar. Klavyeyi kullanmasamda yetkili birimlerle kullananlar adına görüştüm. Yarın driver güncellemesi geleceğini söylediler kendileri. En geç on üç ocakta düşer diye tahmin ediyorum. Güncellemeleri gamepowerpc.com dan alabilirsiniz. Rica ederim.

Bir gelişme olursa haber verirseniz sevinirim.
H1

Hocam sadece yayıncılara vermek gibi bir şey olamaz yanlış bir bilgi. Fakat yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bende de Türkçe klavye var muhtemelen hata bundan kaynaklanıyor. Bekleyip göreceğiz belki bir yazılım desteği gelir.
Nereden bulabilirim?
Bende daha sabah aldım çözemedim ya ama böyle de güzel lakin yazılım desteğinden yararlanabilsek güzel olurdu büyük bir ihtimal yazılım ile ilgili bir destek var mı yok mu kullanım kılavuzunda yazılım şeysi yazar.
 
Herkese merhabalar. Klavyeyi kullanmasamda yetkili birimlerle kullananlar adına görüştüm. Yarın driver güncellemesi geleceğini söylediler kendileri. En geç on üç Ocak'ta düşer diye tahmin ediyorum. Güncellemeleri gamepowerpc.com dan alabilirsiniz. Rica ederim.

Sen ciddi misin hocam klavyeyi daha yeni iade ye götürdüm :( belki gelirse tekrardan alabilirim.
 
Sen ciddi misin hocam klavyeyi daha yeni iade ye götürdüm :( belki gelirse tekrardan alabilirim.
Selamlar tekrar. Yazılım siteye yüklenmiş bulunmaktadır. Denedik ve çalıştı. Herkese iyi günler.
 
Denedim hala aynı sorun alakası var mı bılmıyorum ama laptopta kullanıyorum onunda RGB klavye programı var onla alakası olabılır mı?
Çakışıyor olabilir. Sadece Tahmin.
 

Geri
Yukarı