Gampower Ogre RGB klavye aldım. Bugün elime ulaştı. Renklerini değiştirmek için yazılımını indirdim ama "Device is not detected" hatası alıyorum. Klavye modelim RGB. Rainbow değil.
Ben klavyeyi yeni aldım aynı sorunu yaşıyorum diğer arkadaşlarla yazdığınız tüm yolları denedim ama olmuyor. Başka bir çözüm yolu varsa yardımcı olabilir misiniz?
Ben klavyeyi yeni aldım aynı sorunu yaşıyorum diğer arkadaşlarla yazdığınız tüm yolları denedim ama olmuyor. Başka bir çözüm yolu varsa yardımcı olabilir misiniz?
Klavyenin eski yazılımını bulmanız lazım. Güncellemeden sonra yeni sürüm hatalı. Eski yazılım vardı bende, PC değiştirince gitti. Ben de arıyorum.
Bulan ulaşsın.
Gampower ogre RGB klavye aldım. Bugün elime ulaştı. Renklerini değiştirmek için yazılımını indirdim ama "device is not detected" hatası alıyorum. Klavye modelim RGB. Rainbow değil.
Ben de ogre RGB kullanıyorum ve ben de o sorunu yaşıyorum ne yaparsam yapayım düzeltemedim.
Fakat gezgilerden bir software buldum ve onu indirdim ve şu an girebiliyorum linki bıraktım isteyenler buradan indirebilir: https://www.gezginler.net/indir/gamepower-ogre-rgb-klavye-yazilimi.html