Gamepower Ogre vs Gamepower Warlock compact

Bütçe
400-450 TL
Redragon K568r önerecektim fiyatı artmış. (normal fiyatı 360TL)
Galax önerebilirim.
(Galax'ın normal fiyatı 312TL.)

Redragon K568r önerecektim fiyatı artmış. (normal fiyatı 360TL)
Galax önerebilirim.
(Galax'ın normal fiyatı 312TL.)
Galax modeline baktım da mavi switch olması, enter tuşunun küçük olması ( buna alışılır çokta problem değil aslında), ve fiyatının inmesini beklemek gibi şeylerden dolayı biraz soğudum açıkçası. Ayrıca ayın başlarında 330 tl civarı görünüyor akakçede. Bu kadar sürede bu kadar fiyat oynaması şaka gibi ya.

Galax modeline baktım da mavi switch olması, enter tuşunun küçük olması ( buna alışılır çokta problem değil aslında), ve fiyatının inmesini beklemek gibi şeylerden dolayı biraz soğudum açıkçası.
MAY40 kodu hala geçerli mi bilmiyorum fakat bu klavye de güzel. Amazon Mobile özel ilk siparişte geçerli MAY40 kodu ile alırsanız 415tl ye geliyor.(300-350tl falan olursa kaçırmayın)
Bu klavyede çınlama sesi mevcut, sıvı gress yağı sıkınca büyük ölçüde azalıyor.

MAY40 kodu hala geçerli mi bilmiyorum fakat bu klavye de güzel. Amazon Mobile özel ilk siparişte geçerli MAY40 kodu ile alırsanız 415tl ye geliyor.(300-350tl falan olursa kaçırmayın)
Bu da iyi gibi ancak bunun yerine Galax' ı tercih ederim sanırım.

May40 kodu hala geçerli mi bilmiyorum fakat bu klavye de güzel. Amazon Mobile özel ilk siparişte geçerli may40 kodu ile alırsanız 415TL'ye geliyor.(300-350TL falan olursa kaçırmayın)

Bu klavye çok eski bir klavye.

1 senedir Gamepower Warlock Compact kullanıyorum. Birkaç ay sonra tuş atma sorunları başlıyor. Switch'ler her gün şekilden şekile giriyor. Üst plaka boyaları sökülüyor. Switch'lerin kalitesi güzel değil yayları kötü bazı tuşlardan çınlama sesi geliyor. Kısaca Gamepower alma. Ben bu klavyeyi 200 liraya aldığım için rahatım ama gidip bu klavyeye 400 lira verilmez.

Açıkçası hala Ogre modeli iyi gibi görünüyor ama internette sürekli aynı şikayetler var valla arada kaldım. Galax' ın fiyatının düşmesini bekleyeceğim galiba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı