ruwte Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 41 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #21 Dostum 1yıldır ogre kullanıyorum zamanında aldığıma fazlasıyla pişmanım ve Warlock'ta parasını haketmiyor ogrede başka klavye bulabilirsin + olarak ogrenin uygulaması hata veriyordu.
Dostum 1yıldır ogre kullanıyorum zamanında aldığıma fazlasıyla pişmanım ve Warlock'ta parasını haketmiyor ogrede başka klavye bulabilirsin + olarak ogrenin uygulaması hata veriyordu.
Jackson Muleka Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 711 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #22 GlacialFoxie dedi: Bilek desteği ve numpad dışında büyük bir farkları falan var mı? Kronik sorun falan? Genişletmek için tıkla... Warlock Compact kullanıyorum. 1 Yıl sorunsuz kullandım sonra tuşların bazıları basmamaya başladı. Eğer imkanınız varsa Gamepower markasından almayın.
GlacialFoxie dedi: Bilek desteği ve numpad dışında büyük bir farkları falan var mı? Kronik sorun falan? Genişletmek için tıkla... Warlock Compact kullanıyorum. 1 Yıl sorunsuz kullandım sonra tuşların bazıları basmamaya başladı. Eğer imkanınız varsa Gamepower markasından almayın.
GlacialFoxie Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #23 Bu kadar fazla şikayet geldiğine göre Gamepower' dan vazgeçiyorum o zaman. Peki 500-600 Tl civarı red switch bir klavye önerebilir misiniz?
Bu kadar fazla şikayet geldiğine göre Gamepower' dan vazgeçiyorum o zaman. Peki 500-600 Tl civarı red switch bir klavye önerebilir misiniz?
iceddearth Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #24 GlacialFoxie dedi: Bu kadar fazla şikayet geldiğine göre Gamepower'dan vazgeçiyorum o zaman. Peki 500-600 TL civarı red Switch bir klavye önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Redragon'un modellerine bakmanı öneririm.
GlacialFoxie dedi: Bu kadar fazla şikayet geldiğine göre Gamepower'dan vazgeçiyorum o zaman. Peki 500-600 TL civarı red Switch bir klavye önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Redragon'un modellerine bakmanı öneririm.
GlacialFoxie Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #25 Yeni konu açıp ordan devam edeceğim teşekkürler.