R Resul369 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Hangi klavye daha II ya da bu fiyatlarda daha iyi tavsiye edebileceğiniz klavye var mı? Gamepower Ogre. Gamepower Katana. Gamepower Calypso. Aradağım özellikler: Bilek desteği olması. Mekanik olması. Fazla sesi olmayan bir Switch olmalı. En az 2-3 yıl rahatlıkla kullanabilmem. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Hangi klavye daha II ya da bu fiyatlarda daha iyi tavsiye edebileceğiniz klavye var mı? Gamepower Ogre. Gamepower Katana. Gamepower Calypso. Aradağım özellikler: Bilek desteği olması. Mekanik olması. Fazla sesi olmayan bir Switch olmalı. En az 2-3 yıl rahatlıkla kullanabilmem.
KS KS R Resul369 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #21 Genel Markalar K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürün? Artı 0 Eksi
Genel Markalar K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürün?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 26 Mayıs 2023 #22 Resul369 dedi: Genel Markalar K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürün? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Hele hele MKW100 varken. Artı 0 Eksi
Resul369 dedi: Genel Markalar K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürün? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Hele hele MKW100 varken.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Mayıs 2023 #23 Resul369 dedi: Bütçe belki bir ihtimal artırabilirim. Genişletmek için tıkla... 55.8AU $ 35% OFF|E YOOSO Z686 USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 68 tuşları kablolu ayrılabilir kablo bilgisayar PC için| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Huano Switch ile geliyor şahsen aldım GamaKay'a o kadar para vermek istemedim arada 300-400 lira fark oluyordu. Gayet memnunum tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Resul369 dedi: Bütçe belki bir ihtimal artırabilirim. Genişletmek için tıkla... 55.8AU $ 35% OFF|E YOOSO Z686 USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 68 tuşları kablolu ayrılabilir kablo bilgisayar PC için| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Huano Switch ile geliyor şahsen aldım GamaKay'a o kadar para vermek istemedim arada 300-400 lira fark oluyordu. Gayet memnunum tavsiye ederim.