Çözüldü Gamepower Orge space tuşu tutukluk yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bifteq

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Daha bugün aldığım Gamepower orge klavyemde space tuşu bazen basıyor bazen basmıyor. İade etme şansım yok şu anlık. Ne yapabilirim? WD-40 işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sonradan konuyu okuyacak olanlar için Switch'in içine az bir şey WD-40 sıktım şu anlık düzeldi sorunum ileride tekrar problem olur mu bilmiyorum yapabiliyorsanız garantiye gönderin benimkinde garanti belgesi yok o yüzden böyle bir çözüm yaptım isterseniz deneyin bozarsa bana kızmayın
Aynı klavyeyi kullanıyoruz ve bende hiçbir sorun yok desem yalan olur bende de Windows'u kilitlemek istemek istesem oyunlarda 1kere 1veya 2 tuşuna bassam direk çift algılıyor ama dediğin sorunu hiç yaşamadım.

Arkadaşlar sonradan konuyu okuyacak olanlar için Switch'in içine az bir şey WD-40 sıktım şu anlık düzeldi sorunum ileride tekrar problem olur mu bilmiyorum yapabiliyorsanız garantiye gönderin benimkinde garanti belgesi yok o yüzden böyle bir çözüm yaptım isterseniz deneyin bozarsa bana kızmayın

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…