Ben güç kaynağımı değiştireceğim ama kafama takılan bazı noktalar var. Öncelikle güç kaynaklarının çıkışları standart mıdır? Yani benim eski PSU'dan kalan kablolar zaten mevcut elimde ama bunların yeni PSU'da takılacakları yer konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Bir diğer konu da benim göremediğim bir sorun olur mu yeni PSU'ya geçince.
Eski PSU: https://www.hepsiburada.com/gamepow...er-85-bronz-600w-guc-kaynagi-pm-HB000005E2GC#
Yeni PSU: HIGH POWER ELECTRONIC CO., LTD.
Şimdiden teşekkürler.
Bazı anakartlarda 4 bazı anakartlarda 16 pin işlemci için güç girişi bulunur, bazı anakartlar 20 pin güç ister bazıları 24, bazı ekran kartları güç bile istemez bazıları 16. O yüzden sisteme göre PSU almak daha iyi uyumsuzluk yaşamama açısından.
Bazı anakartlarda 4 bazı anakartlarda 16 pin işlemci için güç girişi bulunur, bazı anakartlar 20 pin güç ister bazıları 24, bazı ekran kartları güç bile istemez bazıları 16. O yüzden sisteme göre PSU almak daha iyi uyumsuzluk yaşamama açısından.
Psu ların işlemci girişleri aynı zaten ama özellikle yeni psu da molex kablosu ibaresi yok acaba molex bağlantısı yapılamaz mı yeni psu da diye şüpheye düştüm.
Ekran kartı işlemci anakart girişlerinde sorun Çıkmayacağını düşünüyorum onlar zaten açık açık yazıyor özellikler kısmında. Ama yeni psu da molexe dair bir şey yazmazken eski psu da yazıyor. Acaba molex bağlayamaz mıyım diye düşünüyorum.