Gamepower PSU tahmini olarak ne zaman bozulur?

Eski arkadaşımın Gamepower PSU var bilgisayarının içinde. Kısaca RTX 2060S sistemi bu PSU'ya emanet etmiş. Zamanında çok uyardım dinlemedi. Kulaklığıda Gamepower almıştı sanırım. O yüzden almış herhalde. Bir gün onun ile birlikte oyun oynarken anama sülaleme falan küfür etti ben de o zamandan beri arkadaş değilim. Bilgisayarını 1 yıla yakın oldu alalı. Babasına 7 yıl kullanacağına söz verip almış. Ben ise o PSU'nun patlamasını ve patladığında ise tüm sistemini çöp etmesini istiyorum.😈 Bu PSU ne zamana patlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski arkadaşımın Gamepower PSU var bilgisayarının içinde. Kısaca RTX 2060S sistemi bu PSU'ya emanet etmiş. Zamanında çok uyardım dinlemedi. Kulaklığıda Gamepower almıştı sanırım. O yüzden almış herhalde. Bir gün onun ile birlikte oyun oynarken anama sülaleme falan küfür etti ben de o zamandan beri arkadaş değilim. Bilgisayarını 1 yıla yakın oldu alalı. Babasına 7 yıl kullanacağına söz verip almış. Ben ise o PSU'nun patlamasını ve patladığında ise tüm sistemini çöp etmesini istiyorum.😈 Bu PSU ne zamana patlar?
Biz bilemeyiz belki 10 yıla kadar bozulmaz ,belki bir baktınız aramış PSU bozuldu diyor.

Bugün akrabamın yaklaşık 1 yıllık Power Boost güç kaynağı patladı. Garanti bitince patlayabilir.

Bugün akrabamın yaklaşık 1 yıllık Power Boost güç kaynağı patladı. Garanti bitince patlayabilir.

Nasıl bir patlama?

Asus Msi markalarını dene daha garantici olur.
ancak yinede hiç bir teknolojinin garantisi yok.
bide diyelimki 550 wat yiyor kasan.
650 watlık bir psu al.
ve psuda diyelimki 550 wat kasa eğer psunun üzerinde peak 550 diyorsa yetersizdir. patlar.
cünkü peak power kısa süreli alabilceği enerjidir.

İçindeki parçalar zarar gördümü geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı