Senin dediklerin de GamePower Saber'den farksız. Sorun çıkarır, kalitesiz ve berbat. Ayrıca, @455146'in de dediği gibi kronik tuş basmama sorunu var Ogre'nin.
Senin dediklerin de Gamepower Saber'den farksız. Sorun çıkarır, kalitesiz ve berbat. Ayrıca, @455146'in de dediği gibi kronik tuş basmama sorunu var Ogre'nin.
Bilmeden yorum yapmayınız lütfen. 1 yıldır kullanıyorum ogre RGB Blue Switch. Sorunsuz. Mükemmel. Göz ve kulak dolma yorumlar ile yanlış bilgi vermeyelim.
Bilmeden yorum yapmayınız lütfen. 1 yıldır kullanıyorum ogre RGB Blue Switch. Sorunsuz. Mükemmel. Göz ve kulak dolma yorumlar ile yanlış bilgi vermeyelim.
Bunun neresi yanlış bilgi acaba! O klavyede bir sürü şikayet var sen sorun yaşamıyorsun diye herkes alacak değil, o klavyenin sorunlu olduğu kanıtlandı artık. Asıl yanlış bilgiyi sen veriyorsun. @455146'in attığı şikayetvar linkini incele dediğimi anlarsın.
En uygun çözüm MZ60 alabilirsin, sarı sitede çok az kullanılmış veya sıfırları 500-700 arası mevcut. Blitzwolf'un bu klavyeside oldukça iyi, iki klavyede Gateron Switch kullanıyor zaten.
Rampage, Gamepower tarzı markalar sözde üst seviye ekipmanlarında bile giriş seviyesi bileşenler kullanıyor.