dediğiniz olay çok büyük sıkıntı yalnız tek bir tuş basmaması bile büyük bir problem yok 10 kere basacam da düzelecek de bilmem ne de. Ben sırf mekanik kullanmış olmak için bunları çekmeyi mantıklı bulmuyorum.Ben uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum.Işığı ile alakalı tek bir sorunum olmadı.Tuş basmama mevsuzuna gelecek olursak örneğin s-w-d bu tuşlardan bir tanesi bastığında bir süre sonra çalışmayalabilir.Fakat arka arkaya seri şekilde 10 kere bas düzeliyor.Muhtemelen tozlandığı için temizlenmesi gerekiyor.Site sebepsiz boş sallıyor klavyeye o kadar da takma.
o zaman gider en az 1 k verirsin şu anın piyasası ile mekanik klavyeye bu sorunları yaşamazsın.Bu fiyat kulvarında kalite ve performans olarak karşılaştırabileceğin bir ürün yok.Bu tarz mekanik klavyeler kullanacağınıza kaliteli markaların membranlarını kullanın çok daha fazla memnun olursunuz. Kalitesiz mekanik para israfı ve hammallıktan başka bir şey değil. Çok düşük gecikme e-spor bilmem ne bunlar kanıp durmayın.
dediğiniz olay çok büyük sıkıntı yalnız tek bir tuş basmaması bile büyük bir problem yok 10 kere basacam da düzelecek de bilmem ne de. Ben sırf mekanik kullanmış olmak için bunları çekmeyi mantıklı bulmuyorum.
zaten dediğim şey de bu, maalesef çok pahalılar ve sırf mekanikler diye az para verip bir sürü sorun yaşamaktansa kaliteli membran kullanmak daha mantıklı diyorum.o zaman gider en az 1 k verirsin şu anın piyasası ile mekanik klavyeye bu sorunları yaşamazsın.Bu fiyat kulvarında kalite ve performans olarak karşılaştırabileceğin bir ürün yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.