@Arda Soysal ben de diyorum ki royal kludge G87 ve Redragon ürünleri varken asla alınmaz. Ben de katana kullandım bozuldu, garantiye gitti geldi yine bozuldu. Seçim senin.
Hocam geçenki konunuzda söylenmesi gerekenleri söylemiştim. Hala Saber almak istiyorsanız forumda ve şikayet varda ürünü aratıp çıkanları bir okuyun derim. İnatla paranızı ziyan etmeye çalışıyorsunuz. 500TL az para değil kolay kazanılmıyor. Yine de seçim sizin.
Merhabalar. Daha önce Steelseries Apex 7 kullanım deneyimimden bahsetmiştim. Bu sefer biraz daha uygun fiyatlı olan Gamepower Saber RGB ile geçirdiğim 1 yılı sizlere anlatmak istiyorum. Bugüne kadar SteelSeries'in 5 klavyesini kullandım ve hâlihazırda kullanırken Gamepower Saber RGB klavye...
Merhabalar. Daha önce Steelseries Apex 7 kullanım deneyimimden bahsetmiştim. Bu sefer biraz daha uygun fiyatlı olan Gamepower Saber RGB ile geçirdiğim 1 yılı sizlere anlatmak istiyorum. Bugüne kadar SteelSeries'in 5 klavyesini kullandım ve hâlihazırda kullanırken Gamepower Saber RGB klavye...
Gamepower'ın bazı ürünlerinde kronik sorunlar oluyor ama Gamepower Calpyso kronik sorun değil. Uzun süre kullanma deneyimim oldu. Bir sıkıntı çıkarmadı. İncehesapta gaming gecelerinde indirim kovalarsan 350 400 tl ye alabilirsin
Gamepower'ın bazı ürünlerinde kronik sorunlar oluyor ama Gamepower calpyso kronik sorun değil. Uzun süre kullanma deneyimim oldu. Bir sıkıntı çıkarmadı. İncehesap'ta Gaming gecelerinde indirim kovalarsan 350 400 TL'ye alabilirsin.