biraz geç oldu ama kanka mekanik olsun diyorsan saber al hissiyatı falan iyi ama illa mekanik olmasına gerek yok diyorsan kalite olarak g213 tabiki ön planda
Evet hala memnunum hafif bir yay sesi var ama çok hafif insanı rahatsız edecek kadar değil. Kulaklık takılı değilken çok sessiz bir ortamda bile zor duyuluyor.
evet yazılımı var. Her türlü ışık ayarı yapılabiliyor, sanırım combo tuşları atanabiliyor. Çok makro falan bilmediğim için çok incelemedim ama tuşlara detaylı şekilde birşeyler atanabiliyor.
Evet yazılımı var. Her türlü ışık ayarı yapılabiliyor, sanırım combo tuşları atanabiliyor. Çok makro falan bilmediğim için çok incelemedim ama tuşlara detaylı şekilde bir şeyler atanabiliyor.
evet yazılımı var. Her türlü ışık ayarı yapılabiliyor, sanırım combo tuşları atanabiliyor. Çok makro falan bilmediğim için çok incelemedim ama tuşlara detaylı şekilde birşeyler atanabiliyor.
Gamepower Saber gerçekten çok kötü bir ürün.
Arkadaşımda vardı ve 6 ay içinde w,a,d tuşları gibi çok kullanılan tuşlar çift tıklama falan yapmaya başladı.
Gamepower Saber gerçekten çok kötü bir ürün.
Arkadaşımda vardı ve 6 ay içinde w,a,d tuşları gibi çok kullanılan tuşlar çift tıklama falan yapmaya başladı.
Şikayetvar coma bakın benimle aynı sorunu (tus basmama) yasayan bir sürü insan var 6 ayda 3 kez yolladım servise üstüne hee yollayışta kargo ücreti ödüyorsunuz. Membran alsanız daha faydalı.
Ogre RGB nasıldır acaba hocam ? YouTube'de çok fazla kanalda beğenilen bir klavye ve marka. Beni de açıkça söylemek gerekirse cezbetti, suni deri bilek desteği olsun, tuş sesleri olsun beğendim. Yorumlarınız nedir acaba ? Teşekkür ederim.