Gamepower Saber RGB klavye güzel midir?

HamitizmForever

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam geçenlerde bu klavye İncehesap'ta Gaming gecesinde indirimdeydi hemen aldık çünkü ışıkları seven birisiyim klavyenin farklı ışık modları olması çok iyi bir şey bence. Ayrıca her tuşa farklı renk atamak müthiş bir şey benim için sırf bu yüzden SteelSeries Apex Pro istiyordum. Neyse konuya gelelim bu klavye nasıldır sizce eksisi artısı nedir?

ben 2 yıl civarı kullandım, herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Sonra oyun oynarken gelen sinirle space tuşunu büktüğüm için değiştirmek zorunda kaldım 😃

Dediğiniz özellikler 150 sene öncesinden kalma. Sırf bundan aldıysanız geçmiş olsun. Rezil bir klavye. Apex Pro çok çok çok hatta kat ve kat daha kaliteli.

ben 2 yıl civarı kullandım, herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Sonra oyun oynarken gelen sinirle space tuşunu büktüğüm için değiştirmek zorunda kaldım 😃

İlk defa mekanik kullandıysanız veya hep kalitesiz switch markaları kullandıysanız fark etmezsiniz zaten. Outemu switch kullanıyor o klavye. Bol bol yay sesi çıkartan bir firma.

Arkadaşlar selam geçenlerde bu klavye İncehesap'ta Gaming gecesinde indirimdeydi hemen aldık çünkü ışıkları seven birisiyim klavyenin farklı ışık modları olması çok iyi bir şey bence. Ayrıca her tuşa farklı renk atamak müthiş bir şey benim için sırf bu yüzden SteelSeries Apex Pro istiyordum. Neyse konuya gelelim bu klavye nasıldır sizce eksisi artısı nedir?
Çöp klavye direkt. Artısı yok.

Sıfır alıcaksan alma. Önermiyorlar . 2. el 450 tl ye kutulu faturalı aldım 1 hafta önce çok memnunum. Ben sonrasına pek takılmadığım için aldım. Sıfır alınacaksa başka klavyelere yönelin derim.

Dediğiniz özellikler 150 sene öncesinden kalma. Sırf bundan aldıysanız geçmiş olsun. Rezil bir klavye. Apex Pro çok çok çok hatta kat ve kat daha kaliteli.
Apex pahalı kral oradan güzel demek kolay tabi zaten apex pro benim gördüğüm en iyi klavyedir.

Çöp klavye direkt. Artısı yok.
Şu an kullanıyorum sesi falanda güzel bana göre bilmiyorum bugün kullanmaya başladım diye bir sorun yoktur belki de

Bir arkadaşımda aynısı var 8-9 aydır kullanıyor hiç sıkıntı yok diyor fakat bu biraz şans işi gibi.
İstersen alabilirsin tabii

Hocam Gamepower almayin aldirmayin kullanmayan deyince pek aldiriş etmeyebilirsin ama gerçekten ben kullanan biri olara Rampage Gamepower Altec Lansing bu markalardan uzak durun dk 61e - DK61SE alin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı