Wraith mouse pad mi X-Raypad mouse pad mi daha iyidir?

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Arkadaşıma hediye alacağım. Wraith mouse pad vs. X-Raypad mouse pad hangisi daha iyidir? Wraith 1500-1800 TL falan X-Raypad ise 1000-1500 TL arasına geliyor.
Öneri alabilir miyim? Boyut önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşıma hediye alacağım. Wraith mouse pad vs. X-Raypad mouse pad hangisi daha iyidir? Wraith 1500-1800 TL falan X-Raypad ise 1000-1500 TL arasına geliyor.
Öneri alabilir miyim? Boyut önemli değil.

X-Raypad daha iyi ama arkadaşınız speed seviyordur, biz control öneririz hediyenin anlamı kalmaz.

X-Raypad daha iyi ama arkadaşınız Speed seviyordur, biz Control öneririz hediyenin anlamı kalmaz.

Kendisini bıraksanız masada bile oynar fareyle 😂hassasiyeti çok düşükte oynamıyor kendisi

1500 diyelim ortalama 2000altı da olabilir 1000 2000arası

Beğendiğinizi alın. Attıklarımın hepsi speed bu arada ona da dikkat edin. Çıkarsanız Crimson Remains çok güzel duruyor. @Michael_Kaiser kanka var mı aklına gelen hediyelik ?

Beğendiğinizi alın. Attıklarımın hepsi speed bu arada ona da dikkat edin. Çıkarsanız Crimson Remains çok güzel duruyor. @Michael_Kaiser kanka var mı aklına gelen hediyelik ?

Bunlar güzel işte başka yok zaten.

Tamamdır bunlara bakacağım çok sağ olun bunlar dışında X raypad yurt dışından almak daha mı mantıklı yoksa bunlar mı?

Tamamdır bunlara bakacağım çok sağ olun bunlar dışında X raypad yurt dışından almak daha mı mantıklı yoksa bunlar mı?

Zamanında ben de düşündüm de gümrük sıkıntı çıkarabilir diye riske girmek istemedim. Neredeyse aynı paraya çıkacak zaten. uygun yollu güzel bir şey alayım diyorsanız Spirit of Aim alın, uğraşmaya değmez.

Zamanında ben de düşündüm de gümrük sıkıntı çıkarabilir diye riske girmek istemedim. Neredeyse aynı paraya çıkacak zaten. Uygun yollu güzel bir şey alayım diyorsanız Spirit of Aim alın, uğraşmaya değmez.

Yüzey hybrid mi önerirsiniz nasıl karar vereyim bu hybrid ya da Speed'e?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı