Gamepower Saber Shift tuşu çalışmıyor

Krystalost

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel İ5-12400F 2.50GHz-4.40GHz
Ram: GSkill RipjawsV 16GB DDR4 3200Mhz
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 12GB
Anakart: Asus Prime B660M-K
Monitör: Asus VG258QM 280Hz
2. Monitör: Samsung SyncMaster 943nw 75Hz
Kulaklık: Rampage Rm-k33 Tracer
Klavye: SteelSeries Apex 7 TKL BlueSwitch
Fare: SteelSeries Rival 3
Depolama: Kingston SNV2S 500GB M2 SSD
2. Depolama: Kingston SNV2S 1TB M2 SSD
Klavyemi ıslak mendil ile temizledikten sonra kağıt havlu ile kurulamadan kurumaya bıraktım ve yarım saat sonrasında geldiğimde Shift tuşu çalışmıyordu. Düzelmesi için yapmamı önerebileceğiniz bir şey var mı?

Klavye Gamepower'ın saber RGB modeli.

Klavyemi ıslak mendil ile temizledikten sonra kağıt havlu ile kurulamadan kurumaya bıraktım ve yarım saat sonrasında geldiğimde Shift tuşu çalışmıyordu. Düzelmesi için yapmamı önerebileceğiniz bir şey var mı?

Klavye Gamepower'ın saber RGB modeli.
Yapacak pek bir şey yok şu ÇöpPower almayın diyoruz kronik sorunları var diyoruz ama maalesef size değil millete diyorum.

Tam da tahmin ettiğim gibi bu klavyenin sorunu olan tuşa basmama sorunu gerçekleşmiş. Birilerine anlatamadık zaten sorunlu olduğunu, fanboyluk yapıyor.

İade edip yeni bir klavye alın direkt.

Ufak bir ekleme Windows tuşumda çalışmıyordu fakat tuşu söküp (sadece plastik parçayı Switch'i değil) geri takıp bir süre beklememden sonra ve üstüne YouTube üzerinden izlediğim bir video da beni hizmetler kısmına sokup insan arabirim aygıtı erişimini otomatiğe aldırdı bilgisayarı tekrar başlatıp klavyeyi kasadan söküp geri taktım ardından Windows tuşu çalışmaya başladı Shift tuşunda hala tepki yok.

Ufak bir ekleme Windows tuşumda çalışmıyordu fakat tuşu söküp (sadece plastik parçayı Switch'i değil) geri takıp bir süre beklememden sonra ve üstüne YouTube üzerinden izlediğim bir video da beni hizmetler kısmına sokup insan arabirim aygıtı erişimini otomatiğe aldırdı bilgisayarı tekrar başlatıp klavyeyi kasadan söküp geri taktım ardından Windows tuşu çalışmaya başladı Shift tuşunda hala tepki yok.
Ne kadar yaparsan boş.Kronik sorunlu ise düzeltemezsin.

Yazılanlardan anladığım kadarıyla sorun sıvı teması ile alakalı değil yani.

Arkadaşlar anlık klavye düzeldi sanırım sıvı vardı ıslak mendilin alkolü havaya karıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı